Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nicole kidman

Moja djeca su sama odlučili postati scijentolozi

Foto: PA/Pixsell
1/7
09.11.2018.
u 06:45

Kidman i Cruise posvojili su kćerku Isabellu  i sina Connora tijekom svog braka u devedesetima. Nakon razvoda 2001. godine, Kidman je imala malo javnog kontakta s usvojenom djecom - no kako je u novom intervjuu rekla za magazin Who, to ne znači da im i dalje nije jako bliska.

Nicole Kidman dala je rijetku izjavu o odnosu s dvoje djece koje je posvojila i njihovoj uključenosti u scijentologiju, pokret koji je ona napustila nakon razvoda od Toma Cruisea.

Kidman i Cruise posvojili su kćerku Isabellu  i sina Connora tijekom svog braka u devedesetima. Nakon razvoda 2001. godine, Kidman je imala malo javnog kontakta s usvojenom djecom - no kako je u novom intervjuu rekla za magazin Who, to ne znači da im i dalje nije jako bliska.

 

- Jako sam privatna oko svega toga. Moram štititi sve te veze. Znam da bih život dala za svoju djecu jer to mi je svrha", rekla je. Iznenađujuće, osvrnula se i na odluku svoje djece da ostanu članovi scijentološke crkve, čiji je slavni član njihov otac.

- Mogu donositi svoje odluke. Donijeli su odluku da budu scijentolozi i, kao majci, moj je posao voljeti . I ja sam primjer te tolerancije i u to vjerujem  bez obzira na to što vaše dijete napravi, uvijek mora znati da ima ljubavi od majke - kazala je 51-godišnja glumica

Kidman se ranije ove godine našla na naslovnicama kad je zaboravila spomenuti najstariju djecu na dodjeli Zlatnih globusa. Oskarovka je s puno ljubavi govorila o dvije najmlađe kćeri, koje ima s Keithom Urbanom, no Connora i Isabellu nije ni spomenula.

Krajem 2017. godine isto je napravila tijekom govora na dodjeli Emmyja.

Prošli mjesec glumica je progovorila o braku s Tomom Cruiseom, za kojeg je rekla da ju je spasio od zlostavljanja.

Pogledajte video o glumicama koje su svoja lica uništila botoxom: 

Komentara 11

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:19 09.11.2018.

holivudske prostitutke i pedofili..

TR
trabant7
07:13 09.11.2018.

Daleko vam kuća bila!!!

PR
prigorka
12:02 17.11.2018.

tako je bliska ,da ih ni ne vidi ,uostalom to su posvojena djeca, ona im nije dala zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije