Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan razlog

Slavni glumac može viđati kćer, ali on to ne želi

Foto: Reuters
1/4
05.10.2018.
u 13:00

Cruise i Holmes rastali su se 2012. godine nakon šest godina braka, a Katie je dobila skrbništvo nad Suri. Cruise kćer ne viđa jer ona nije scijentolog poput njega.

Tom Cruise nije vidio svoju kćer Suri, koju ima iz braka s Katie Holmes - već godinama, navodi američki časopis US Weekly. Isto tako navode da mu je dopušteno vidjeti 12-godišnju kćer čak deset puta mjesečno, ali on to ne čini jer "ona nije scijentolog".

Cruise i Holmes rastali su se 2012. godine nakon šest godina braka, a Katie je dobila skrbništvo nad Suri. Časopis Us Weekly doznao je od izvora bliskog glumcima da ne postoji slika Toma sa Suri nakon 2013. godine jer su Katie i Suri nastavile svoj život izvan scijentološke crkve.

Foto: PA/Pixsell

Tom i s glumicom Nicole Kidman ima dvoje posvojene djece, Connora koji sad ima 23 godine i Isabellu koja ima 25. Nicole je crkvu napustila 2001. godine. Connor i Isabella ostali su s Tomom nakon prekida i odgojila ih je scijentološka crkva.

Cruisea je sa scijentologijom prvi put upoznala bivša žena Mimi Rogers, a on je postao jedna od najpoznatijih članova ove vjere uz glumce Johna Travoltu i Kirstie Alley.

Holmes koja sada ima 39 godina nije se previše pojavljivala u javnosti nakon prekida s Tomom, ali se nedavno medijima pohvalila novom vezom s glumcem Jamiem Foxxom.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

Komentara 1

Avatar dkoor
dkoor
16:20 05.10.2018.

Ono sto u zivotu vrijedi najvise za vecinu ljudi jest obitelj. Kad snage nestane u zivotu, mudrost dode silom samo na zalost onda je puno prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije