Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu za ljubljanu

Našoj pjevačici se u kombi zabio auto: 'Bila je uzrujana kad su je prepoznali'

Foto: 24 sata
1/6
07.02.2020.
u 18:25

Bivša pjevačica Colonije Indira Levak, kako piše 24 sata, imala je lakšu prometnu nesreću na Savskoj cesti u Zagrebu.

Danas u poslijepodnevnim satima na Savskoj cesti u Zagrebu bivša pjevačica Colonije Indira Levak imala je lakšu prometnu nesreću, piše 24 sata. Naime, u crni kombi s natpisom "Indira" udario je bijeli automobil marke Citroen.

Kada je došlo do sudara, vozač iz Indirinog vozila odmah je izašao iz automobila, a zatim je to učinila i ona. Očevidac je za 24 sata izjavio kako je pjevačica u početku bila smirena, ali to nije dugo potrajalo.

- Pjevačica je u početku bila smirena, no kasnije se uzrujala vidjevši da su je prolaznici prepoznali - kaže čitatelj.

Oba vozila pomaknula su se sa strane, nedaleko od hotela Westin i kroz razgovor probali postići dogovor oko nastale situacije.

Indiru večeras očekuje nastup u Ljubljani, na glavnom gradskom trgu, a na društvenim mrežama je poručila kako ju ništa ne može zaustaviti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Indira se nedavno pojavila u Beogradu u posebno svečanom izdanju koje su komentirali srpski mediji i okarakterizirali ga kao "provokativnu odjevnu kombinaciju". Ona je za dodjelu MAC nagrada odabrala čipkastu kreaciju Matije Vuice, a osim nje, njezin dizajn nosile su i supruga voditelja Tarika Filipovića Lejla te producentica i pjevačica Ashley Colburn.

– Glazba ima tu sposobnost okupiti velik broj ljudi i stvoriti pozitivnu atmosferu bilo gdje i bilo kada! Veliko mi je zadovoljstvo bilo biti dio spektakla MAC 2020. u ulozi prezenterice! Želim zahvaliti i svima vama na glasovima za moju pjesmu "Greška u genu", a sada- show time – poručila je na Instagramu Indira.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:33 07.02.2020.

Gdje baš njoj da se zabije?

IM
Immanuell
19:43 07.02.2020.

Ne, bila je sretna i opuštena...... Kakva bi bila nakon prometne nego uzrujana?!! Još kad su je prepoznali pa većina onakvi "suptilni" krenu sa, "Vidi, Indira"..... "Hi - hi! Sigurno je ona kriva, idem po autogram, moj buraz ju obožava"....... "Jooooj, e, pričala sam s Indirom, nije mi htjela dati autogram, što je neka zločesta, nisam znala da je takva, kao da je jedina koja je imala prometnu".......

TU
turbolet
13:54 08.02.2020.

klap, klap, klap za autora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije