Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opušteno izdanje

Naša voditeljica pokazala najdraži kut u kući koju je kupila bez kredita

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
18.11.2019.
u 12:58

Naime, na nekoliko fotografija vidi se ista prostorija u kojoj je polica s knjigama, zanimljiva podna svjetiljka i siva fotelja.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica fotografijama na Instagramu polako pratiteljima otkriva kako je uredila novu kuću u koju je ove jeseni uselila sa suprugom Borisom i njihovo dvoje djece.

Naime, na nekoliko fotografija vidi se ista prostorija u kojoj je polica s knjigama, zanimljiva podna svjetiljka i siva fotelja. 

 

U tom kutku opušta se, provodi vrijeme s djecom, ali i vježba. Njezin suprug o domu, koji su kupili bez kredita, govorio je u jednom intervjuu

 

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti mnogo više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentara 3

NN
nista_ne_znam
15:24 18.11.2019.

Ajmo još jednom napisati za sve koje su dosad propustili....dakle kuća je kupljena bez kredita.

MA
Mary5
16:13 18.11.2019.

Sto to nekog zanima njihova kuca sto su kupili, ili s kreditom ili bez kredita, nebitni su, Koliko placaju clanak da se objavljuje na VL da cujemo?

Avatar anlaser
anlaser
14:11 22.11.2019.

Kupio sam tek drugi stan bez kredita ali neću doživjeti da kupim 12 , , 13. .....kao neki hadezeovci u 30im .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije