Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16 tisuća lajkova

Naš nogometaš hvali se atraktivnom djevojkom, primio ju je za grudi i bokove pa joj poručio: 'Volim te'

Foto: Instagram
1/4
09.06.2020.
u 12:18

Već nekoliko dana s prijateljima krstare hrvatskom obalom, a sudeći prema fotografijama koje objavljuju, otok Vis posebno ih je očarao.

Osim na nogometnim travnjacima, Duji Ćaleti Caru (23) već dvije godine ruže cvatu i u ljubavi s pet godina starijom Adrianom Đurđević. Atraktivna pravnica i nogometaš nakon karantene koje su proveli u Francuskoj stigli su na odmor u Hrvatsku.

1/7

Već nekoliko dana zajedno s prijateljima krstare hrvatskom obalom, a sudeći prema fotografijama koje objavljuju, otok Vis posebno ih je očarao. U jednoj od idiličnih uvala Duje i Adriana pozirali su u morskim izdanjima. "Volim te", poručio je nogometaš uz fotografiju na kojoj grli svoju odabranicu držeći ruke na njezinim grudima i bokovima. Fotografija je u manje od jednog dana prikupila više od 16 tisuća lajkova.

Foto: Instagram screenshot

Samozatajna Dubrovčanka ni na odmoru s dečkom i prijateljima ne zanemaruje modu pa se tako nerijetko na društvenim mrežama hvali svojim hit odjevnim kombinacijama. Pratitelje je prije nekoliko dana osvojila i fotografijom u jednodijelnom kupaćem kostimu koji privlači pažnju svojim dizajnom. Riječ je o kupaćem kostimu s potpisom australskog modnog brenda Zimmermann koji su 1991. godine pokrenule sestre Nicky i Simone Zimmermann. Ovaj kupaći kostim cvjetnog uzorka s ovratnikom hit je komad njihove kolekcije i na internetu mu je cijena oko 3500 kuna. – Presavršena! Morska sirena, predivna si – bili su neki od komentara koje su joj uputili njezini obožavatelji, kojih samo na Instagramu Adriana ima više od 61 tisuće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije