Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intima

Naš glumac sasvim iskreno: Poklekneš i tražiš spas u bezveznim spojevima

31.01.2020.
u 19:00

Filip Riđički i njegov bend Lika Kolorado imaju novi singl "Spasoje", a glumac i voditelj predstavljajući novu pjesmu progovorio je i o privatnom životu.

Filip Riđički je glumac kojeg su gledatelji zavoljeli zahvaljujući ulozi Voljena u seriji "Crno bijeli svijet" koja se prikazivala na HRT-u.
Svestrani Filip je i radijski voditelj na Gold FM-u i frontmen grupe Lika Kolorado koja je prošli tjedan objavila novi singl "Spasoje" u izdanju Classic Recordsa. 

- Reakcije su zaista odlične, svakodnevno dobivamo pohvale i baš smo sretni što su naši fanovi ponovno nagradili naš trud i 
prepoznali emociju koju im želimo poslati. Prošli tjedan smo premijerno izveli “Spasoja” na koncertu u Varaždinu i publika ga je sjajno prihvatila, što baš veseli. “Spasoje” je onaj trenutak kada neočekivano naleti netko divan. Kada sva svoja očekivanja zavežeš oko te osobe i pomisliš “da, sada znam tko sam”. Pogrešno ili ne, ali osjećaš se bolje - zadovoljno će Filip.

Ovim singlom najavljuju drugi studijski album "Kontura" koji bi svjetlo dana trebao ugledati 20. veljače. Filip je pričajući o novoj pjesmi otvoreno pričao o sebi i privatnom životu što ne čini tako često: 

- Raditi na sebi je naporan i tjeskoban posao i ne da mi se. Moraš to raditi svaki dan, taj dio je težak. Ali sa vremenom postaje lakše. Grozan je to filing, raditi na nečemu toliko neopipljivom… Na sebi ne vidiš napredak, pogotovo ne u nekom kratkom roku, stare navike umiru zadnje. U svemu tome se bacimo u te neke socijalne situacije, bilo prijateljske, seksualne, duševne, od kojih očekuješ, od kojih se nadaš, da će pomoći. Ne pomognu, najčešće su odgovori uvijek introvertirane prirode. Posvetiti vrijeme i trud sebi samome, skužiti što želiš raditi i raditi to, ne obazirati se izvanjskim požudama jer su šuplje. Easier said than done, doduše, pa poklekneš, pa tražiš spas u drugima, u priglupim pozama na instagramima, u random chatovima sa još randomnijim Tinder bezveznim spojevima - kaže glumac.

 

Komentara 1

Avatar RvaTina
RvaTina
09:51 01.02.2020.

Apsolutno! Odnosi se moraju cijeniti, imati zdrav korijen! Rad na sebi je velik, ali ljubav prema sebi jos veca stvar oko koje treba raditi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije