Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA GLUMICA

Napokon otkrivene lažne suze Meghan Markle: 'Savladala trik lažnog plača'

Foto: Profimedia
1/33
01.02.2024.
u 20:23

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle optužena je kako je na pogrebu suprugove bake kraljice Elizabete II. lažno plakala, a neki su se čak prisjetili njezina intervjua iz 2014. godine - kada se ponosno pohvalila da zna trik lažnog plakanja na lijevo oko.

Američka glumica i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ne prestaje biti glavna tema brojnih zavjera koje kruže društvenim mrežama. Jedna od najnovijih je ona o njezinu vrhunski odglumljenom plakanju i lažnim suzama na sprovodu kraljice Elizabete II. Princ Harry i Meghan koji su se preselili u daleku Kaliforniju, doletjeli su na sprovod Harryjeve bake, a upravo su tada i bili među stotinama, ako ne i tisućama ožalošćenih na sprovodu u rujnu 2022. godine te su kao i cijela Velika Britanija tugovali zbog gubitka monarha s najdužim stažem u njihovoj povijesti.

Unatoč svađi između princa Harryja i njegove obitelji, uključujući oca kralja Charlesa i brata princa Williama - par je sjedio pored ostalih članova kraljevske obitelji, točnije pored Harryjevih rođakinja - princeza Beatrice i Eugenije. Fotografije koje su snimljene tog dana prikazuju Meghan koja je postala vidno emotivna ispred Westminsterske opatije, a vidi se i jedna suza kako joj teče niz obraz. No kritičari glumice iz serije 'Suits' optužuju je da je na silu plakala kako bi se pokušala svidjeti javnosti koja joj nikako nije naklonjena. U videu koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok i postao viralan, Meghan kritiziraju zato što je izgledala tužno na sahrani bake svog supruga, a mnogi govore kako je briljantno odglumila suze i tugu. 

- Ako vidite Meghan Markle da plače na lijevo oko, to su najvjerojatnije lažne suze. Dopustite da objasnim. Kad su mnogi primijetili da plače na kraljičinom sprovodu, obožavatelji kraljevske obitelji odmah su je optužili da su njezine suze lažne. Ako ste pomno proučili njezinu fotografiju snimljenu tijekom sprovoda, suze su tekle samo iz njezina lijevog oka - tvrde korisnici na društvenoj mreži TikTok, a priše britanski tabloid Mirror.

 

1/11

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- U intervjuu koji je dala 2014., spomenula je da je savladala trik lažnog plača iz lijevog oka - nastavlja se na TikToku te se poziva pratitelje da iznesu svoje mišljenje i odgovore misle li da je njezino plakanje lažno ili ne. Ipak, neki obožavatelji vojvotkinje od Sussexa stali su u njezinu obranu u komentarima te osudili tvorca ovog videa zbog te optužbe.

Meghan se također našla na metama kritika kad je 2022. objavljen trailer za njezin i Harryjev Netflixov dokumentarac. Naime, u traileru se moglo vidjeti Meghan kako jeca dok njezin suprug u očaju zabacuje glavu unatrag. - Krokodilske suze. Jednom glumica, uvijek glumica... Ona može odglumiti suze - komentirali su pak kritičari na društvenoj mreži X. 

 

VIDEO: Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:10 01.02.2024.

Taj trik mnoge žene imaju. Urođeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije