Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HELL'S KITCHEN HRVATSKA

Chefa Gretića naljutio potez jednog kandidata u prvom izazovu: 'Ovo ti je posljednji put'

Foto: RTL Screenshot
1/13
01.02.2024.
u 08:44

Kandidati su u 90 minuta trebali napraviti autorsko jelo s kojim su se predstavili glavnom chefu Gretiću. Glavni chef pratio je svaki njihov korak tijekom kuhanja, a za oko mu je zapeo potez kandidata Domagoja Čirjaka.

U srijedu je RTL predstavio još jedan show, odnosno krenuo s njegovim emitiranjem. Naime, nakon što je krenula nova, četvrta sezona sociološkog eksperimenta ''Brak na prvu'', sada su krenuli i s emitiranjem prve sezone kulinarskog showa namijenjenog profesionalcima ''Hell's Kitchen Hrvatska''. Naš poznati chef Tom Gretić ispituje kreativnost, brzinu i kulinarske vještine kandidata, a u tome mu pomažu sous chefovi koji svaki vode jedan tim: Ivana Bekavac crveni, a Ivan Vrbanec plavi. Kandidati su se u prvoj epizodi susreli s prvim izazovom te su podijeljeni u timove, a već su nastali i neki problemi.

Naime, oni su u 90 minuta trebali napraviti autorsko jelo s kojim su se predstavili glavnom chefu Gretiću. Glavni chef pratio je svaki njihov korak tijekom kuhanja, a za oko mu je zapeo potez kandidata Domagoja Čirjaka

– Čuo sam da si rezao po pultu – rekao mu je Tom. Domagoj je priznao svoju pogrešku, a chef mu je poručio: – Posljednji put, prvi i posljednji! 

Domagoj je kasnije rekao da je napravio veliku pogrešku te da ne zna što mu se dogodilo. 

– Neće se ponoviti – zaključio je.

Foto: RTL Screenshot

Inače, u showu se natječe 18 kandidata, a sous chefovi su ti koji će biti njihovi mentori, pratiti njihov rast, biti im podrška, savjetnici, rame za plakanje. No, za razliku od glavnog chefa, Ivana i Ivan nemaju moć odluke koja utječe na samo natjecanje. Kandidati će biti pred raznim izazovima, istodobno se natjecati jedan protiv drugog, ali i živjeti zajedno pokraj restorana. Kamere će pratiti tako i njihove privatne trenutke.

1/13

Osim toga, u prvoj epizodi kandidati su već doznali u kojem su timu, ali je Gretić neke i izdvojio. Dok je nekima želio pružiti podršku, drugima je kazao kako zna njihove tajne. Naime, Tom je ispitao Teu i Dominika o njihovu odnosu, a pokazali su da se znaju otprije.

"Ne znamo se dugo, ali ja mislim da smo u redu", rekla je Tea. "Ja isto mislim da smo skroz u redu", nadovezao se Dominik iako je ranije spomenuo da je bila loša kolegica. "Mislim da ovo nije vrijeme ni mjesto da ja sad pričam o našim problemima izvan showa. Novi početak. Vidjet ćemo što će biti", objasnio je Dominik. "Meni ne smeta što se znamo. Dapače, to je još jedno poznato lice koje imam ovdje. Možemo se osloniti jedno na drugo", rekla je Tea. 

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno

 

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:17 01.02.2024.

Kakav bahatluk pretencioznog kompleksiranog tipa. Inače, Tom mu je umjetničko ime? Jer Tomislav je valjda za njegov ego preobično?

ST
struky3_
12:51 01.02.2024.

Show je koncipiran kao vrijeđanje i ponižavanje. Nisu mi jasni oni koji na to pristaju ni oni koji to gledaju.

Avatar Svračak
Svračak
11:05 01.02.2024.

Ponašanje ovog ogromnog kuhara djeluje degutantno. Na radnom mjestu to bi se zvalo mobing. Može on imati negativno mišljenje ali postoji fin način da se to kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije