Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvela ga hitna

Nakon otkazanog koncerta otkriveno u kakvom je stanju Goran Bare: Iscrpljen je, imao je najbolju volju

Zagreb: Koncert Gorana Bareta i Majki u garaži MSU-a
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/13
13.08.2022.
u 14:02

Nakon što je otkazan jučerašnji koncert Gorana Bare u Šibeniku, objavljena je informacija o njegovu stanju na službenoj Facebook stranici.

Nakon što je jučer otkazan koncert Gorana Bare i grupe Majke na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku zbog zdravstvenih problema glazbenika, objavljena je nova informacija o njegovu stanju na službenoj Facebook stranici. 

- Dragi prijatelji benda i ostali, Goran je dobro, prebolio je covid, iscrpljen je, imao je najbolju volju nastupiti u Šibeniku i na festivalu Rock Village danas, ali nažalost nije u mogućnosti. Isprike svima! Šibenik javljamo drugi datum, a Rock Village vidimo se druge godine - stoji u objavi na stranici, a fanovi su mu poželjeli brz oporavak u komentarima.

Podsjetimo, Bare je jučer trebao nastupiti u Šibeniku, no nakon odrađene tonske probe nije se osjećao dobro, pa je pozvana hitna pomoć.

Nakon toga je publika obaviještena da glazbenik nije u stanju nastupiti te je koncert otkazan. Vijest je potvrđena i na službenim stranicama tvrđave sv. Mihovila te su istaknuli da će novi datum koncerta biti objavljen naknadno.

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Komentara 11

DU
Deleted user
14:24 13.08.2022.

A koga vi farbate i zašto, pa svi znamo u čemu je njegov problem.

Avatar nekakav
nekakav
16:23 13.08.2022.

Ni u prahu nema više sreće...

MA
Matematika2
22:12 13.08.2022.

Prevelika doza.Nece on dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije