Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna gdje će živjeti

Pjevačica šokirana cijenom najma u Zagrebu: 'Soba s natpisom 'luksuzan stan' za 900 eura? Jesam li ja luda?'

Foto: Instagram
1/10
13.08.2022.
u 13:25

- Upravo tražimo stan za rentati u Zagrebu, a uz sve oglase koje sam vidjela, jedino ima smisla otići čuvati ovčice na Velebit - poručila je Nika Antolos.

Pjevačica i članica sastava Feminnem Nika Antolos (32) na svom je Instagramu otkrila da traži stan za najam u Zagrebu, a svojim se pratiteljima požalila i na cijene najma nekretnina u glavnom gradu. 

- Upravo tražimo stan za rentati u Zagrebu, a uz sve oglase koje sam vidjela, jedino ima smisla otići čuvati ovčice na Velebit. Ili na Krk?! Preporodila bih se... - započela je iznenađena Nika pa nastavila: - Ili se ipak useliti u jednu od soba s natpisom “luksuzan stan” s tabletićem preko tv-a, brababinim stolicama i pol sobe za sitnih 900€ + polog + agencijska provizija. Jesam li ja luda ili je ovo sve preskupo …? - zapitala se Nika. 

- Sve u svemu ne znam gdje ćemo za par mjeseci, ali znam da ćemo smijati bez obzira na sve.. Šišas sve, na Velebitu ili u Zagrebu život proleti - zaključila je za kraj pjevačica. 
 

Inače, Nika se nedavno ponovno okupila sa svojim kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać i 'revitalizirala' grupu Femminem. "Feminnem se vratio!“ napisale su sredinom svibnja na službenom profilu na Instagramu te dodale hashtag ''Feminnem dok ne preminem''.

Popularna grupa sa scene se povukla prije 10 godina, a djevojke su se u međuvremenu posvetile svojim obiteljima i vlastitim karijerama. Grupa Feminnem predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2010. godine s pjesmom ''Lako je sve''. Feminnemke su na Euroviziji nastupile i prije toga i to kao predstavnice Bosne i Hercegovine 2005. godine. Grupa je ostala zapamćena po čestoj izmjeni članica, a osnovale su je Neda i Pamela s Ivanom Marić 2004. godine nakon nastupa na natjecanju Nove TV ''Hrvatski Idol''.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sam svoj frizer 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:56 13.08.2022.

" stan za rentati u Zagrebu" ...... koje silovanje hrvatskog jezika. Jednostavno je. Ona želi unajmiti stan.

Avatar drug Joža
drug Joža
15:35 13.08.2022.

Nika, nije to skupo, već si se ti loše udala...

IN
inox14
07:11 14.08.2022.

Odi si pjevat na Velebit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije