Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni spektakl

Petar Grašo održao koncert u pulskoj Areni, zbog gužvi koje su nastale bio je blokiran centar grada

Petar Grašo održao koncert u prepunoj pulskoj Areni
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/10
13.08.2022.
u 12:36

Koncert je i kasnio 20 minuta zbog dugog reda na samom ulazu. Grašini obožavatelji pohrlili su iz svih dijelova regije. Tako su se mogli vidjeli transparenti fanova i iz Slovenije, ali i iz Splita.

Najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo održao je spektakularan koncert u dupkom punoj pulskoj Areni. Uoči koncerta rijeke ljudi slijevale su se prema amfiteatru, dok je centar Pule bio potpuno blokiran.

Koncert je i kasnio 20 minuta zbog dugog reda na samom ulazu. Grašini obožavatelji pohrlili su iz svih dijelova regije. Tako su se mogli vidjeli transparenti fanova i iz Slovenije, ali i iz Splita.

Petar Grašo održao koncert u prepunoj pulskoj Areni
1/10

'Pulska arena uistinu ima posebnu čar i velika je privilegija što sam taj val dobrih emocija pod vedrim nebom mogao doživjeti opet. Posebno me raduje što sam u publici mogao vidjeti tri generacije koje su zajedno pjevale u glas svaku pjesmu', rekao je Petar nakon koncerta.

Grašini megahitovi redali su se jedan za drugim dok je najveći delirij izazvala je pjesma ‘Moje Zlato’, i ‘Ako te pitaju’ te naravno ‘Fritula’ koja je s vriskom dočekana od najmlađeg dijela publike kojih je također bilo u velikom broju. Atmosfera je to kakvu će svi prisutni dugo pamtiti.

Koncert je nastavak velike turneje nakon rasprodanih arena u Zagrebu, Splitu, Ljubljani, Skoplju, te brojnim koncerata ljetne turneje. Nastupom u pulskom amfiteatru Grašo je još jednom potvrdio status vodećeg glazbenika u regiji.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer 


Ključne riječi

Komentara 2

SA
sanikol
14:20 13.08.2022.

Za Grašu vrijedi ona hercegovačka: pitali Hercegovca tko mu čuva ženu i dijete dok je on na baušteli? Odgovor je bio samo ti ne brini za to, imam ja svoje ljude za čuvanje i žene i djeteta. A kada see vratim možda će biti još djece.

TR
tranica
17:50 16.08.2022.

Nije mi jasna ta grašomanija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije