Naslovnica Showbiz Zvijezde

Najljepša Hrvatica i Hrvat su Katarina Prnjak i Vanja Grgec

Šibenčanka i Zagrepčanin nasljedili su lente i krunu od Katarine Banić i Radovana Stošića
12. lipnja 2011. u 23:48 3 komentara 283 prikaza
'12.06.2011.,Zagreb -  U studiju \'Anton Marti\' HRT-a odrzan izbor za Miss i Mistera Hrvatske 2011. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
Pogledajte galeriju 1/8

Katarina Banić i Radovan Stošić svoje lente i krunu sinoć su predali Katarini Prnjak i Vanji Grgecu, koji će godinu dana nositi titulu Miss i Mistera Hrvatske. Osim svojom ljepotom Šibenčanka i Zagrepčanin istaknuli su se snalažljivošću i inteligencijom odgovarajući na pitanja žirija. Vanja je na pitanje što misli o presađivanju kose ćelavim muškarcima, koje mu je postavio Zdravko Šljivac, simpatično odgovorio kako je u takvim situacijama osim presađivanja opcija i šišanje na nulu. Katarini je pitanje postavila njezina imenjakinja Katarina Banić, koju je zanimalo što je novoj misici važnije, pamet ili sreća. Njezina nasljednica bez imalo dvojbe odgovorila je kako je pamet u svakom slučaju važnija od sreće. Drugi je pratitelj mistera Marin Maričić, a prvi pratitelj je Luka Ivić. Lenta druge pratilje miss Hrvatske pripala je Maji Marinić, a prva pratilja je Nejra Pršić. U Studiju "Anton Marti" na Prisavlju, u kojem se proveo izbor ljepote, izabrani su i miss i mister osobnosti – te titule pripale su Ivanu Jeličiću i Nini Lončarević. Katarina Prnjak kući se vraća automobilom koji je dobila za nagradu, ali i s još jednom lentom, i to onom za miss stila, a misterom stila proglašen je Vedran Krunić.

Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu
  • marela:

    O moj Bože! Pod HITNO treba ukinuti taj izbor. Katastrofa.........................................

  • zagzag:

    totalna namještaljka,mogla je bar odglumiti iznenađenje,totalno je bezveze...al ima jedna stvar,ako nju neće biti neugodno kad joj budu dobacivali koliko je dala para (ili ćaća) onda nek hoda sa lentom.

  • danebi:

    Hm. Ne znam bas.Hm. Bas mi i nisu nesto ono...