Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirao za časopis

Mnogi su zgroženi fotografijama 17-godišnjeg sina Davida Beckhama: 'Tko to tetovira maloljetnika?'

Foto: Instagram
1/4
22.02.2022.
u 22:00

Beckham je 20. veljače napunio 17 godina, što znači da je u vrijeme nastanaka ovih fotografija imao samo 16.

Sin slavnog nogometaša Davida Beckhama i pjevačice i dizajnerice Victorije Beckham Cruz Beckham pozirao je za časopis 'i-D', no njegove fotke nisu prihvaćene baš najbolje kod pratitelja na društvenim mrežama. 

Beckham na fotografijama pozira u prilično provokativnom izdanju, s boksericama Sunspel i sa spuštenim trapericama brenda Balenciaga. Iako su se nekima fotografije svidjele, mnogi su primijetili da on na njima ima samo 16 godina. Naime, Beckham je 20. veljače napunio 17 godina, što znači da je u vrijeme nastanaka ovih fotografija imao samo 16. Fotografije su snimljene profesionalno, no dio pratitelja ipak se zgrozio. 

"Zašto je društveno prihvatljivo objaviti fotografije na kojima je Cruz Beckham u donjem rublju, dira se po međunožju i pokazuje svoje tetovaže ako je u vrijeme fotografiranja imao 16 godina?", "Tko to tetovira MALOLJETNIKA?", "Čekajte, zar nema on 12 godina?" samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i-D (@i_d)

Zbog još nečeg su se pobunili, a to su dvostruka mjerila. 

"Polugoli sedamnaestogodišnjak na naslovnici časopisa predstavlja dvostruka mjerila. Zamislite koja bi to frka bila da se radi o sedamnaestogodišnjoj djevojci", napisala je jedna korisnica Twittera.

VIDEO>>Natjecateljica showa America's got talent, Nightbirde (31), izgubila je borbu s rakom: Cijeli svijet oduševila je svojim nastupom i pogledom na život

Komentara 1

SV
Svedo
06:18 23.02.2022.

a kaj je to loše, turci su tetovirali hrvate koje su prezivjeli osmansko carstvo U bosni sa krizevima da placaju porez više puta i vecinom su bebice bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije