Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"DA" NA PLAŽI

Megan Fox i Brian Austin Green vjenčali se na Havajima

megan fox
Pixsell
29.06.2010.
u 10:33

Lijepa glumica i zvijezda serije "Beverly Hills" bračne zavjete izrekli su pred najužom obitelji i prijateljima kako su planirali i kad su se prvi put zaručili 2007. godine.

Nešto manje od mjesec dana otkako su se drugi put zaručili, Megan Fox (24) i Brian Austin Green (36) vjenčali su se u ljetovalištu Four Seasons na Havajima, potvrdio je glumčev glasnogovornik.

Lijepa glumica i zvijezda serije “Beverly Hills, 90210” bračne zavjete izrekli su pred najužom obitelji i prijateljima kako su planirali i kad su se prvi put zaručili 2007. godine. No, dvije godine kasnije prekinuli su zaruke i petodogodišnju vezu, ali su se nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti pomirili. Green je 1. lipnja ponovo zaprosio jednu od najljepših žena svijeta, a Megan je, kako se pisalo, na plaži izgubila prsten.

- Sada smo jedno drugome odaniji nego prije i zaljubljeniji nego na početku – rekla je Fox u nedavnom intervjuu. Na svadbenoj ceremoniji bio je i Brianov osmogodišnji sin Kassius Lijah iz veze s glumicom Vanessom Marcil koju je upoznao na snimanju popularnog “Beverly Hillsa”.

Megan je u svibnju 2009. iznenadila priznanjem da je biseksualka i da je bila zaljubljena u striptizetu. Kasnije je pak izjavila da je to bila šala te da se time poslužila kako bi namamila muškarce, koji su joj, tvrdi, jeli iz ruke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije