Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popljuvao turizam

Marko iz 'Života na vagi' podivljao zbog srdelica: ' 'Koga vi je*ete s tolikim cijenama?'

Foto: Instagram, Dusko Marusic/Pixsell
1/4
09.07.2019.
u 13:20

Marko Kregar, bivši sudionik showa 'Život na vagi', izrazio je svoje nezadovoljstvo zbog previsoke cijene srdelica na Jadranu.

Bivši kandidat "Života na vagi'" Marko Kregar bez dlake na jeziku osvrnuo se cijene koje ovih dana divljaju Jadranom. Kregar je javno izrazio svoje nezadovoljstvo nakon što je od prijatelja čuo da porcija srdelica u jednom restoranu stoji čak 120 kn.

– Moram se osvrnuti na sve što sam čuo od kolega i pročitao za našu ljetnu sezonu. Dakle, dolazi danas kolega koji radi sa mnom i kaže da je sezona kritična i nikad lošija i kako se svi žale da nema turista, da su im apartmani, restorani, kafići, prazni i da ne zna kako će ovu sezonu preživjeti.

A potom mi kaže kako porcija srdelica s prilogom u restoranu dođe 120 kuna tamo gdje je on ljetovao. Pa se ja sada pitam koga vi je*ete s tolikim cijenama? Što mislite da smo mi Ujedinjeni Arapski Emirati i da se*emo novce jer se nekom kretenu sprdnulo da porciju ušljivih srdelica naplaćuje 120 kuna, a za 12 kuna dobije kilu istih u bilo kojoj ribarnici – napisao je Marko na svom Facebooku, a isti je status podijelio i na Instagramu. Dodao je i da ga ne čudi što sezona propada i što nema dovoljno sezonskih radnika.

Foto: Instagram Asos

– Pohlepna ste stoka koja bi za tri mjeseca rada dr*ala *itu cijelu zimu pa nabijate cijene i hrane i pića i apartmana i uz to izrabljujete radnike da vam rade za 3000 kuna po 12 sati. To samo pokazuje kakvo smo dno od zemlje i nije ni čudo da svi idu u Grčku i Tursku na more, a ne idu na Jadran... A to možemo zahvaliti svima koji nabijaju cijene svega jer su pohlepni. E, pa draga moja nacijo, neka nam je tako kad smo govna, živjeli! – zaključio je Kregar i svojim statusom izazvao lavinu komentara.

''Istinu zboriš'', ''Potpisujem'', ''Sve si dobro rekao'', samo su neki od komentara  ispod objave.

Pogledajte i koji su bili najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 45

DA
dado385
14:56 09.07.2019.

Prvo hrvati odnosno građani RH čine manje od 10% prometa i dobiti na Jadranu, znači sve što se domaći ljudi bune, uopće nije financijski relevantno. Drugo svatko tko posjeduje restoran ili kafić sam određuje svoje cijene, pa tako srdelice koštaju 120 kn! Je li to u redu sa strane mene kao potrošača, nije, ali nitko me ne tjera da uopće idem na more a kamoli da jedem srdelu za 120 kn po porciji. Tamo gdje ja ljetujem ( a lokacija nije nimalo jeftina, Bol na Braču) ima svega, i koktela za 35 kuna i za 70kn, pizza za 80 i za 100 ali i za 40. Samo treba malo potražiti. Kada turisti počnu zaobilaziti skupo i nekvalitetno i grupirati se u restoranima, kafićima koji nude pristojnu uslugu za pristojnu cijenu, tržište će se pobrinuti da se cijene poslože.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:13 09.07.2019.

Marko, sjedni 5.

JE
Jednakost
13:49 09.07.2019.

50 godina iznajmljuju i ne placaju porez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije