Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uložila velik trud

Smršavjela je 40 kg nakon showa, a sada je progovorila o svojim krizama

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
03.07.2019.
u 11:51

Uspjela je smršavjeti više od 40 kilograma, a na Instagramu je otvoreno progovorila o stvarima s kojima još uvijek ima problem.

Jelena Putnik, bivša kandidatkinja RTL-ova showa "Život na vagi" uložila je golemi trud kako bi promijenila svoj životni stil i izgled.

Uspjela je smršaviti više od 40 kilograma, a na Instagramu je otvoreno progovorila o stvarima s kojima još uvijek ima problem.

Foto: imdb

"Kad god se pogledam u ogledalo, nađem puno stvari koje još treba doraditi, isklesati, utegnuti, finalizirati... No kada se osvrnem unatrag samo dvije godine, moram reći da me fotografije kao ova prva ispune ponosom kada se nađu pored fotografije kao što je ove druga",  napisala je u objavi. "Nekome je teško početi, nekome ostati na tom putu, nekome ne posustati kada dođu krize, razni stresovi, stagnacije, a vjerujte, teško je i završiti."

Podijelila je i svoje strahove i nezadovoljstvo. 

"Danas sam malo gledala ove neke slike i mislim si, pa čemu nezadovoljstvo? Zato kaj se nije još uvijek pojavio famozni six pack? Zato kaj mi se neki dijelovi tijela nikako ne učvršćuju? Zato kaj mi na onu stvar idu moje ruke? I onda se samo malo osvrnem i poslušam ljude oko sebe. Ima njih koji bi tako puno dali da mogu imati ove moje nedostatke, bolje rečeno viškove."

Istaknula je i važnost komunikacije s drugima.

"Sve su to borbe koje nekada ne možete prikriti lažnim osmijesima, glumom... I nemojte. Ako vam je teško, odradite to. Popričajte s nekim, no nemojte to ignorirati", zaključila je objavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije