Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirao

Marko Grubnić napokon otkrio sve detalje svog vjenčanja, od lokacije do odjevne kombinacije

Foto: Instagram
1/13
30.06.2020.
u 08:54

Marko je otkrio i kako je smisao za modu naslijedio od svoje majke Branke koja je uvijek bila dotjerana.

Marko Grubnić sve je zaintrigirao ranije kada je rekao kako se planirao vjenčati ovoga ljeta, no budući da mu je pandemija, kao i većini, poremetila planove, morao je odgoditi. 

Sad je napokon otkrio kako zamišlja svoje vjenčanje i što namjerava odjenuti.

1/13

"Ja sebe vidim, ne znam da li baš u bijelom, ali u jako svijetlom, jako prozračnom, neformalnom. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir-mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to", ispričao je Marko za emisiju InMagazin. 

Marko je otkrio i kako je smisao za modu naslijedio od svoje majke Branke koja je uvijek bila dotjerana.

"Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh, a da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da za ovo sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo dogoditi da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući", rekao je. 

Osebujni modni stilist nedavno je odlučio razveseliti nekoga i darovati mu stvari iz svog ormara, a otkrio je i da to često radi. 

"Ja stvarno volim razveseliti ljude. Volim da se nasmiju, volim ljudski osmijeh, tu toplinu. I inače s vremena na vrijeme pospremam svoje ormare i stvarno unutra nema čega nema. Imam baš ljude kojima poklanjam stvari, onako u vrećama odnose od mene. To su ljudi kojima zaista treba i koji ne gledaju ni što je, jako su zahvalni i jako im je to potrebno", ispričao je Marko u emisiji.

>> VIDEO: VATRENI ČIJI SU BRAKOVI ZAVRŠILI RAZVODOM

 
Ključne riječi

Komentara 53

MA
matan91
09:37 30.06.2020.

Jel ce muzika dvaput svirati Danas majka ženi svoga sina?

ZV
zvezdomor
09:02 30.06.2020.

a s čime se vjenčaje ako smim pitat

EM
Emoji
09:41 30.06.2020.

Što je on u tome sranj., mladenka ili mladić??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije