Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljice ljepote slavnih majki

Njihove su majke bile ljepotice za kojima je uzdisao cijeli svijet, no sad one preuzimaju titulu

Foto: Instagram/Facebook/RTL
1/9
30.06.2020.
u 07:00

Lana je od mame naslijedila gracioznost i ljepotu, a ponosni tata Dikan često se hvali njenim uspjesima.

Genetika se ne može prevariti, a tome najbolje svjedoče djeca poznatih roditelja, pogotovo kćeri najpoznatijih manekenki i glumica, koje su naslijedile ljepotu slavnih majki.

1/6

Poznatim putevima

Posljednji je primjer 16-godišnja Deva Cassel, kći slavnih glumaca Monice Bellucci i Vincenta Cassela. Lijepa Deva postala je tako zaštitno lice novog parfema Dolce&Gabbane, a fotografije sa snimanja reklame za ovaj parfem pokazuju da je Deva kopija svoje mame Monice, koja je godinama na glasu kao jedna od najljepših žena na svijetu. Na sličan način kao Deva i u otprilike istoj dobi svoje modne korake napravila je i Monica, koja je u tim godinama počela svoju karijeru modela.

Deva neće moći pobjeći od usporedbi s mamom, a to dokazuju i komentari na internetu u kojima korisnici dijele komplimente i govore da je božanstveno lijepa poput mame. Andie MacDowell također je godinama slovila za jednu od najljepših glumica Hollywooda, a na dobrom putu da je zamijeni njezina je 25-godišnja kći Margaret Qualley, koju smo mogli vidjeti lani u posljednjem hitu Quentina Tarantina “Bilo jednom... u Hollywoodu”, u kojem igra lik Pussycat. Otac joj je bivši model i glazbenik Paul Qualley, a Margaret se prije glume također bavila modelingom.

Prije toga bila je i balerina. Široj javnosti postala je poznata zahvaljujući ulozi problematične Jill u HBO-ovoj seriji “Preostali” (“Leftovers”), a uloga u miniseriji “Fosse/Verdon” donijela joj je i nominaciju za nagradu Emmy.

1/3

Cindy Crawford (54), jedna je od najpoznatijih manekenki svih vremena, a njena kći Kaia Gerber (18) ne samo da je krenula maminim stopama nego ju je i nadmašila. Naime, Kaia je prije dvije godine završila na naslovnici Voguea, a Cindy je to uspjela s 20 godina. Lijepa Kaia izgleda kao kopija svoje majke pa mnogi misle da su sestre.

Unosan biznis

Glumici i manekenki Ireland Baldwin (24) roditelji su slavni glumci Alec Baldwin i Kim Basinger. Ireland često privlači pozornost golišavim fotografijama na društvenim mrežama, što njezin otac Alec često komentira i otvoreno zbog toga negoduje. Mlada Ireland u tinejdžerskim je godinama previše uživala u drogi i alkoholu pa je već s 19 godina završila u centru za odvikavanje. Trenutačno je u vezi s glazbenikom Coreyem Harperom.

Lana Radeljak (20), kći pokojne glumice Ene Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka, imala je samo mjesec dana kada joj je majka poginula u prometnoj nesreći.

Lana je od mame naslijedila gracioznost i ljepotu, a ponosni tata Dikan često se hvali njenim uspjesima. Nakon što je završila zagrebačku XV. gimnaziju, popularni MIOC, upisala je menadžment na priznatom sveučilištu Bocconi u Milanu, koje je poznato kao jedno od vodećih u svijetu za biznis i menadžment. Samozatajna Lana svoj privatni život čuva od javnosti pa je zaključala profile na društvenim mrežama, a i rijetko je se može vidjeti na društvenim događajima.

1/7

Prije 17 godina Tatjana Dragović na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Amber Mariju. Tatjana je najstariju kćer dobila u braku s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem, s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela. Za razliku od četverogodišnje Luce, koju ima sa sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem, djecu koju je dobila u braku s Ivaniševićem Tatjana rijetko eksponira na društvenim mrežama.

Amber je također učenica XV. gimnazije, a od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju. S treninzima je započela još prije sedam godina.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:35 30.06.2020.

Genetika i nasljedja tradicija su cini se normalne u kapitalizmu. Prethodna vlast je nacionalizirala nasljedjena bogatstva, a genetika. sposbnost i inicijativa nije bila vazna za uspijeh. U tih 45 god. se ustroj promijenio, pa su isplivali novi intelektualci i poduzetnici, neki pol. podobni i iz onog sustava vrijednosti. Kako bi rekao moj djed: "Ja sam u vlastoj firmi usao kao kapitalist, a odlazim iz tvrtke kao socijalista. Vi ulazite u firme kao socijalisti, a izaci te kao kapitalisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije