Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Petrinji

Mario Valentić nakon razornog potresa: 'Moji roditelji sada spavaju u kamp-prikolici'

Foto: Instagram
1/7
31.12.2020.
u 09:37

-Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi - napisao je Valentić na svom Insagramu.

U razornom potresu koji je pogodio Petrinju stradala je i rodna kuća fitness trenera Marija Valentića. Mario se odmah nakon potresa uputio u svoj rodni kraj s maloljetnim sinom Nikom kako bi pomogao ljudima koje je zadesila ova strašna nevolja, ali i započeo sa sanacijom kuće u kojoj mu žive roditelji koji su nakon potresa morali napustiti svoj dom. Prvu noć proveli su u automobilu, a zahvaljujući dobrim ljudima dobili su privremeni krov nad glavom.

-Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznam) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi - napisao je Valentić na svom Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon potresa oglasila se i Marijeva bivša supruga Mirna Maras Batinić koja je otkrila da je s Marijem u Petrinji i njihov sin. - Za sve koji pitaju, Niko je dobro... Hvala Bogu. Još je u Petrinji, uskoro se vraća u Zagreb. Srce puca doslovno... Drži se Petrinja, Sisak i svi ostali pogođeni gradovi - napisala je Mirna ranije na svom Instagramu, a njezin bivši suprug je objavama na društvenim mrežama zahvaljivao svima. - Hvala svima ljudi. Izazovno je, ali dobro. Djelujemo - napisao je uz fotografije s obitelji i sinom na Facebooku, a poruke podrške su se nizale. - Hvala svima na dobroj volji za pružanje pomoći! - poručio je Valentić.

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kajbum
10:46 31.12.2020.

Bog je ipak milostiv. Hoces opet ic vjezbat u crkvu

Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
09:41 31.12.2020.

Jel milorad i dalje prebrojava krvna zrnca poginulih?

MA
Marmot
12:40 31.12.2020.

Ljudi pustite ga sad kad je "na podu". Nećemo se spuštat na njihovu razinu inače ćemo biti "oni"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije