Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se

Trudna Marijana Batinić uzvratila pratiteljici: 'Mislim da ginekolozi ipak bolje vide'

Marijana Batinić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
15.06.2020.
u 16:15

Objavila je fotografiju na kojoj je na plaži u tankoj haljinici, a nazirao joj se trudnički trbuščić. U komentarima joj se javila jedna pratiteljica, koja je uvjerena da zna spol bebe.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić nedavno je otkrila da je ponovno trudna, te da se trenutačno odmara u rodnom Splitu. Objavila je fotografiju na kojoj je na plaži u tankoj haljinici, a nazirao joj se trudnički trbuščić. U komentarima joj se javila jedna pratiteljica, koja je uvjerena da zna spol bebe. 

"Marijana moja, ja mislim da ti nosiš dečkića" stoji u komentaru na koji je Marijana brzo odgovorila.

"Ja mislim da ginekolozi možda ipak bolje vide", napisala je voditeljica. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu'.

– U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi Marijana će uskoro na predah od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije