Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Marija Šerifović otkrila kakvom je dijetom u samo tjedan dana skinula skoro tri kilograma

Foto: Youtube screenshot
1/10
26.12.2020.
u 14:53

Videi su izrazito popularni, a zadnji u kojem je progovorila o svojoj dijeti, koju je počela držati prije tjedan dana ma preko 140 tisuća pregleda u samo jedan dan.

Pjevačica Marija Šerifović već neko vrijeme objavljuje videe na YouTubeu u kojem dijeli događaje iz privatnog života. Videi su izrazito popularni, a zadnji u kojem je progovorila o svojoj dijeti, koju je počela držati prije tjedan dana ma preko 140 tisuća pregleda u samo jedan dan. Dijetu joj je odredila nutricionistica, a Marija je otkrila da je za sedam dana uspjela skinuti čak tri kilograma. 

"Ovo je plan prehrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svatko treba za sebe pronaći odgovarajući plan. To nikako ne biste trebali kopirati jer je plan napravljen prema mojim mjerama i krvnoj slici, prvenstveno. Copy paste može biti koban. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan, to je nešto s čime započinjem dan" kazala je pjevačica i otkrila da je uspjela izdržati jesti po planu iako je u nekim trenucima osjećala glad. 

"To je veliki uspjeh, naravno, možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svakog tjedna biti ovako, jer u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tekućine i toksina" kazala je. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DV
Džontra Volta
19:29 26.12.2020.

Tko je ovaj dečko?

NE
Nemanadimak
14:33 27.12.2020.

joj opet malo srbije i ovo nam je vrlo vazno i moramo biti upuceni kako radi probavni trakt u komsiluku. gadi mi se ovaj vecernjak, bljak.

DV
dvor
09:40 27.12.2020.

iiii?šta smo saznali? ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije