Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svom domu

Nives i Goran Ivanišević pozirali u opuštenom izdanju, obožavatelji iznenađeni: 'Goran baca na Mourinha'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/10
23.12.2020.
u 08:32

Goran i Nives pozirali su u 'kućnoj varijanti' i razveselili brojne pratitelje zgodne voditeljice. "A vi, kako ste?" pitala ih je Nives u opisu fotografije dajući naslutiti da u njihovu domu već naveliko vlada blagdanska atmosfera.

Bivši tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević svojim su pratiteljima otkrili kako izgledaju u opuštenom izdanju. Goran i Nives pozirali su u kućnoj varijanti i razveselili brojne pratitelje zgodne voditeljice.
"A vi, kako ste?" pitala ih je Nives u opisu fotografije dajući naslutiti da u njihovu domu već naveliko vlada blagdanska atmosfera.

1/9

"Super ste zgodni, uživajte", "Mi smo super, a vi se samo pazite i ostanite zdravi", "Pravi Dalmatinac, teško mu se fotkat, a lipi ste", samo su neki od komentara ispod objave. Jedan od pratitelja Gorana je usporedio s trenutačnim menadžerom Tottenhama, slavnim Joseom Mourinhom.

Foto: Instagram screenshot

"Malo na Mourinha baca Goran", zaključio je ispod fotografije koja je do sada prikupila više od tri tisuće lajkova.

Inače, Goran i Nives ponosni su roditelji dvogodišnjeg sinčića Olivera koji je unio posebnu radost i veselje u njihov dom.

Nedavno je Nives na svom Instagramu objavila selfie sa sinčićem, a preslatka fotografija oduševila je njezine pratitelje i pratiteljice. Na nju nije ostao ravnodušan ni Goran Ivanišević pa je komentirao supruzi: "Bebe moje male."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

Avatar babojebac
babojebac
08:41 23.12.2020.

Deda odgaja dijete, a tata u birtiji....

LI
linkser2
08:37 23.12.2020.

deda je tu a gdje je tata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije