Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski odnosi

Marija Šerifović od bake je saznala da ima polubrata: Ocu sam sve oprostila

Beograd: Dolazak članova žirija na snimanje emisije Zvezde Granda
Foto: Antonio Ahel
1/6
02.02.2023.
u 17:20

Poznata pjevačica gostovala je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i iskreno je pričala o odnosima unutar njezine obitelji, te kako je u osnovonoj školi saznala da ima polubrata Danijela.

Pjevačica Marija Šerifović bila je gošća u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i pričala je o odnosu s obitelji, nesuglasicama koje su imali njezini roditelji, a otkrila je i kako je saznala da ima polubrata. Ispričala je kako ima lijepe uspomene na odrastanje u Kragujevcu i dodala kako postoje i neke traumatične stvari i ružne stvari, ali u taj dio ne želi više ulaziti niti 'kopati' po tome. Ne skriva kako je bila prisutna brojim svađama svojih roditelja i u razgovoru sa Slavicom Đukić Dejanović naglasila je kako je razvod dobro rješenje za cijelu obitelj ako stvari ne idu najbolje. Pričala je i o svom ocu Rajku.

- Napravio je moj otac Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo birati i pogotovo ih ne želim mijenjati. Da je moja majka Verica na primjer imala dijete s nekim doktorom ili pilotom, sigurno se ne bih dogodila ja, već netko malo normalniji i to bi bilo sigurno dosadno, i ne bih imala toliko sluha koliko imam - rekla je Marija. Ispričala je i što joj je otac rekao kada ga je nedavno posjetila u Kragujevcu.

- Rekao mi je: "Ma što god da sam loše napravio, pogrešno, naopako, ovako ili onako... barem znam da sve što ima veze s tobom sam napravio ispravno" - ispričala je Marija u razgovoru. Poznato je i kako njezin otac iz prvog braka imao sina Dušana koji je preminuo, a tijekom izvanbračne veze dobio je i sina Danijela, a da joj je Danijel brat Marija je saznala od bake koja joj je rekla kako s njom u školu ide i njezin polubrat.

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica...  Danijel je Rajkov sin koji je pijanist, ali i pjeva i Danijel je plod Rajkove ljubavi iz izvanbračne veze. Dogodila se ljubav i dogodio se Danijel. Meni je tu informaciju, ako se dobro sjećam otkrila baka Draginja. Ona mi je tada rekla da imam brata koji ide u školu sa mnom. Mi u obitelji nikada nismo pronalazili najispravnije, najbezbolnije načine za obavijestiti ovakve ili bilo koje druge informacije. Uvijek je bilo bolno, direktno i meni je to pošteno i to je i mene dosta odredilo. Da ima polubrata sam saznala kad sam išla u osnovnu školu i tog trenutka sam ja kao starija sestra postala njegov zaštitnik. I danas ima moju podršku. - ispričala je pjevačica. 

VIDEO Zdravko Mamić pozirao s Terezom Kesovijom: 'Ne postoji bol ni jad što proći neće'

 

Ključne riječi

Komentara 3

SP
Stari panj
19:21 02.02.2023.

Koga briga? Ina li netko u Sloveniji da je otkrio da ima brata? Ili Austriji ili Madjarskoj? To su zemlje naše regije.

Avatar PaparSol
PaparSol
17:44 02.02.2023.

Kojaoi je ovaoj?

AT
atlantisind
19:22 02.02.2023.

mora da je tata ponosn na nju,njega ili vec sta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije