Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bacio je na kauč

Manekenka gola otvorila vrata naoružanom pljačkašu, sve snimila nadzorna kamera

Foto: Instagram, Profimedia
1/4
11.12.2019.
u 13:35

– Legni na pod. Gdje ti je novac? Gdje ti je je*eni novac? – urlao je pljačkaš dok je držao pištolj nad Danni.

Model Danii Banks našla se u situaciji u kojoj se nitko ne bi htio naći. Početkom prosinca u njezinu stanu u Georgiji odvila se bizarna pljačka.

Naime, u trenutku dok je plus size manekenka usred noći gola šetala po stanu, na njezinim vratima pojavio se nepoznati čovjek koji je nasilno htio ući u njezin stan. Nakon što je ušao, uperio je pištolj u Danii i počeo vikati na nju.

Legni na pod. Gdje ti je novac? Gdje ti je je*eni novac? – urlao je pljačkaš dok je držao pištolj nad Danni. Instagram zvijezda potom ga je upitala što to radi, no snimka je tada iznenada završila.

Nekoliko dana nakon pljačke snimka je osvanula u američkim medijima kojima je naposljetku manekenka i ispričala što se dogodilo nakon dramatičnih trenutaka koje je snimila kamera.

Foto: Profimedia

Kazala je kako ju je pljačkaš natjerao da otvori sef u kojem nije bilo ničega. Nakon toga gurnuo ju je na kauč i pobjegao. Na mjesto događaja odmah je stigla i policija koja je zatekla Danii kako histerično plače u sobi. Policija još uvijek istražuje slučaj, no za sada još uvijek nitko od osumnjičenika nije priveden na ispitivanje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
14:52 11.12.2019.

Čekajte malo, "žemska" gola vrata otvorila, a lupež je opljačkao. Tu nekaj ne štima, morti je razbojstvo konzumirano naturalno.

FR
Franko55
14:00 11.12.2019.

Na slici nadzorne kamere nije njena guzica

DU
Deleted user
09:06 12.12.2019.

To bi trebala biti vijest u Hrvatskoj?! Phi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije