Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne škrtare

Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn, a neki poznati su još rastrošniji

Foto: Instagram
1/6
08.04.2021.
u 08:00

U svijetu slavnih postoje i oni koji su puno ekstravagantniji od naših celebrityja i troše pravo bogatstvo na poklone i odjeću svoje djece.

Nedugo prije rođenja sina Blooma pjevačica Maja Šuput rekla je kako uopće ne dvoji kako će njezin sin biti šminker i dodala je kako se nada da će biti na njezinog muža Nenada Tatarinova jer joj se suprug oblači baš kako ona želi. Nema sumnje kako će Maja, Nenad i Bloom biti modno usklađeni i uvijek lijepo dotjerani i iako nije još otkrila koji modni brendovi prevladavaju u ormaru njezinog sina pokazala je koje je to luksuzne poklone maleni dobio. Među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna.  - Pao i prvi fancy češalj za malog čupka-  napisala je Šuput uz fotografiju češlja, a kada je objavila fotografije dječje sobe koju je pomno uređivala za svog princa među igračkama koje je kupila za mališana isticao se i bijeli medvjedić s potpisom Dior čija je cijena na službenim stranicama ove modne kuće 2120 kuna. Marta Fernandes, supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca Juniora Fernandesa, svoju djecu voli oblačiti u poznate modne marke od Dolce & Gabbane, Diora, Versacea, Guccija...

Njezin stariji sin Matteo na njezinim fotografijama na Instagramu često nosi Versace pa je tako jednom prilikom nosio košulju s prepoznatljivim simbolima ovog brenda, a cijena ove košulje kreće se oko 2000 kuna dok hlače brenda Gucci koje je dječak znao nositi koštaju oko 2300 kuna. Prošle godine Marta je rodila i drugog sina Adriana Matiasa i prilikom izlaska iz privatnog rodilišta malenog je pokrila dekicom Versace čija je cijena oko 2100 kuna. Supruga nogometaša Fernandesa voli i modni brend Dolce & Gabbana pa je starijem sinu kupila i kapu ovog brenda koja košta 1330 kuna, a s ovom kapom jednom prilikom obukla mu je i majicu istog brenda čija je cijena 825 kuna.

Na modne detalje i usklađenost sa svojim kćerima pazi i Raquel Rakitić, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića. Često bira iste komade odjeće za sebe i svoje kćeri Altheau i Adaru, a prošlo ljeto je za sebe i kćeri odabrala kupaće kostime talijanskog brenda La Revêche. Kupaći kostimi kakve nose Althea i Adara na fotografiji koju je Raquel objavila koštaju 1200 kuna svaki, dok je kupaći koji nosi Raquel malo skuplji i na službenoj stranici ovog brenda cijena mu je 1800 kuna. Cijela obitelj Rakitić voli biti modno usklađena pa svi imaju iste  Balenciaga tenisice čija je cijena 595 eura ili oko 4500 kn što bi značilo da je Ivan samo za tenisice cijeloj obitelji potrošio oko 18.000 kuna. U svijetu slavnih postoje i oni koji su puno ekstravagantniji od naših celebrityja i troše pravo bogatstvo na poklone i odjeću svoje djece. Sandra Bullock je svom sinu za prvi rođendan kupila sliku Andyja Warhola čija je cijena iznosila 89.600 kuna, dok su među rastrošnijim celebrityjima članovi obitelji Kardashian - Jenner.

Tako su Kima Kardashian i Kanye West svojoj kćeri za Božić poklonili jaknu koja je bila nekada u vlasništvu Michaela Jacksona i platili su je 420 tisuća kuna. Kylie Jenner je pak svojoj kćeri za prvi rođendan poklonila dijamantni prsten, a kao bebu svoju Stormi je nosila u Gucci nosiljci čija cijena iznosi 5120 kuna, a za šetnje je odabrala dječja kolica marke Fendi čija je cijena bila 76.800 kuna. Jay Z i Beyonce su za svoju prvu kćer Blue Ivy naručili poseban dječji krevetić koji je rađen po njihovoj ideji i kojeg su platili 128 tisuća kuna, a kada su dobili blizance navodno su kupili dječju kadu koja je bila ukrašena Swarovski kristalima. 

VIDEO Pogledajte što nam je Nika Turković otkrila u Večernjakovoj Desetki

 

Komentara 15

DU
Deleted user
08:34 08.04.2021.

O jos clanaka o cijenama kape torbe kaputa..

DV
dvor
08:51 08.04.2021.

e to je čisto preseravanje i nista drugo

JO
Jose Oklahoma
08:23 08.04.2021.

Dno dna! Čovjek koji ima dostojanstvo ne razmeće se takvim stvarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije