Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najslađi kandidat

Maja Šuput otkrila kako se njezin sin Bloom zabavlja na snimanju nove sezone Supertalenta

Foto: Instagram
1/13
28.06.2022.
u 19:55

Maja je objavila nekoliko snimki nastalih tijekom snimanja na kojima je njezin sin Bloom. Na snimkama Bloom prelazi scenu te pokazuje kako pleše na glazbu iza scene.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov trenutno snima novu sezonu popularnog showa Nove TV "Supertalent" u kojem se nalazi u ulozi članice žirija, a svojom je objavom na Instagramu otkrila tko joj pravi društvo na snimanjima. Naime, Maja je objavila nekoliko snimki nastalih tijekom snimanja na kojima je njezin sin Bloom. Na snimkama Bloom prelazi scenu te pokazuje kako pleše na glazbu.

"Bloom Tatarinov - najslađi kandidat", napisala je pjevačica uz jednu snimku. "I tako... Kad budete gledali novu sezonu 'Supertalenta' možda ugledate i ovaj kadar. Samo je prošao kroz kadar... Baby Bloom", napisala je Maja uz snimku na kojoj je Bloom nasmijan prepuzao pozornicu.

Foto: Instagram screenshot

Inače, show na kojem pjevačica trenutno naporno radi emitirati bi se trebao na jesen, ali u novom sastavu. Naime, glumac Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao je odustati od showa zbog drugih obaveza, a na njegovo mjesto sjest će njegov kolega Fabijan Pavao Medvešek. Ostatak žirija, uz Maju, kao i proteklih godina činit će Davor Bilman i Martina Tomčić, a u ulozi voditelja gledat ćemo uhodani dvojac - Igora Mešina i Franu Ridjana.

Dodajmo da se novim angažmanom pohvalio i Fabijan na svom Instagramu.

- Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije Supertalent. Hvala Janko Popović Volarić što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi Martini Tomčić, Maji Šuput i Davoru Bilmanu!! Vidimo se na jesen! - napisao je Medvešek. U komentarima mu se odmah javio i Janko Popović Volarić. 'Uživaj', kratko mu je poručio njegov prethodnik. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mi se pridružila kći Hana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije