Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna mama

Csilla Barath Bastaić (40) rodila prvo dijete, a otkrila je i ime djevojčice

Foto: Dražen Kokorić
1/8
28.06.2022.
u 10:09

Svoje prvo dijete rodila je radijskom voditelju Matku Antonoviću s kojim je u vezi od 2015. godine, a otkrila je tek da joj je voljeni muškarac najveća podrška u životu.

Glumica Csilla Barath Bastaić (40) pratiteljima se na Instagramu pohvalila rođenjem svoje djevojčice. Podijelila je fotografiju svoje preslatke djevojčice s ružičastom dudom u ustima.

"Dobro nam došla, Margit", napisala je Csilla.

Brojni su joj poznati Hrvati čestitali u komentarima. "Jao Csilla draga! Čestitam ti sretna mamice, i tati, naravno, želim brz oporavak i more ljubavi i harmonije koja vas čeka", prva joj je čestitku uputila Nataša Janjić Medančić, a potom i Mirna Medaković StepinacAna Vučak VeljačaGoran Bogdan, Lana Gojak BajtAna Begić TahiriPetra Dugandžić i mnogi drugi.

Inače, svoje prvo dijete rodila je radijskom voditelju Matku Antonoviću s kojim je u vezi od 2015. godine, a otkrila je tek da joj je voljeni muškarac najveća podrška u životu. Glumica svoj privatni život voli držati daleko od javnosti i ne priča puno na tu temu. Tijekom trudnoće glumica je više puta s pratiteljima podijelila novost vezane uz dane iščekivanja svoje bebice. Podsjetimo, u veljači je pratiteljima otkrila da čeka svoje prvo dijete.

Glumica poznajemo po ulogama u serijama 'Villa Maria', 'Dolina sunca', 'Loza', 'Čista ljubav', 'Dnevnik velikog Perice'.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Kakodane
12:32 28.06.2022.

Tko je ova da ne čitam?

Avatar Jopa
Jopa
11:51 28.06.2022.

Prvo dijete sa 40, najvjerojatnije i zadnje. Kuda ide ova civilizacija..

DU
Deleted user
16:30 28.06.2022.

Dakle, curica će biti Margit Barath Bastaić Antonović.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije