Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno sa poznatim suprugom

Četverostruka Oskarovka i jedna od najznačajnijih živućih glumica snimljena u ležernoj šetnji Dubrovnikom

EKSKLUZIVNO: Frances McDormand, jedna od najznačajnijih živućih glumica prošetala je po Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
28.06.2022.
u 10:51

Frances je stigla u Hrvatsku prije nekoliko dana kako bi gostovala na Ponta Lopud Film Festivalu gdje je održala glumačke radionice, ali i publici predstavila film 'Zemlja nomada'.

Oskarovka Frances McDormand u društvu supruga, redatelja i scenarista Joela Coena te prijatelja prošetala je starom jezgrom grada Dubrovnika u ležernoj ljetnoj haljini i to poput običnog turista ne odajući dojam velike zvijezde koja doista i jest. 

Ova glumica i producentica četiri je puta osvojila nagradu Oscar. Poznata je po ulogama u filmovima kao što su Fargo, Tri plakata izvan grada, Zemlja nomada i Spaliti nakon čitanja.

Inače, Frances je stigla u Hrvatsku prije nekoliko dana kako bi gostovala na Ponta Lopud Film Festivalu gdje je održala glumačke radionice, ali i publici predstavila film 'Zemlja nomada'.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
- Koje divno mjesto za gledanje filma, pravi ste sretnici! Film Zemlja nomada zajednički je projekt producenta Petera Spearsa, a najzaslužnija je Chloe Zhao, žena čije sam ime vidjela na špici njezinog drugog filma na Filmskom Festivalu u Torontu. Odmah sam krenula istraživati o njoj i zahvaljujući njoj nastao je ovaj film - kazala je slavna Oskarovka publici na Lopudu.

Prošle godine postala je prva glumica koja je osvojila nagradu i za glumu i za produkciju u istoj godini za film Zemlja nomada, a članica je prestižnog Triple Crown of Acting kluba, titule koja se dodjeljuje umjetnicima koji su osvojili nagrade Oscar, Emmy i Tony u kategorijama glume.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Komentara 5

FA
falcones
11:32 28.06.2022.

Vrhunska glumica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije