Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene u žiriju

Janko Popović Volarić javio se glumcu koji će ga zamijeniti u Supertalentu, poručio mu je samo jedno

Foto: Nova TV
1/8
28.06.2022.
u 09:01

Novim televizijskim angažmanom Fabijan Pavao Medvešek pohvalio se na svom Instagramu,a u komentarima mu se odmah javio i Janko Popović Volarić.

Deveta sezona Supertalenta krenula je sa snimanjem audicijskih emisija. Nova sezona od ove jeseni razotkrit će brojne nevjerojatne, neobične i zapanjujuće talente! Osim novih kandidata koji su spremni zapaliti veliku pozornicu i oduševiti publiku, novost devete sezone bit će novi član žirija koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u žiriranju Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu.

Za dobro poznati sudački stol sjeo je glumac Fabijan Pavao Medvešek, a u showu više neće sudjelovati Janko Popović Volarić koji je u žiriju bio četiri godine.

Foto: Nova TV

Novim angažmanom Fabijan se pohvalio na svom Instagramu. -Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije Supertalent 🎉. Hvala Janko Popović Volarić što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi Martini Tomčić, Maji Šuput i Davoru Bilmanu!!!🎉♥️ Vidimo se na jesen! - napisao je Medvešek.

U komentarima mu se odmah javio i Janko Popović-Volarić. 'Uživaj', kratko mu je poručio njegov prethodnik. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Medvešek je pažnju javnosti privukao brojnim ulogama u uspješnim televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, sada ga u drugom čeka potpuno drukčiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će zajedno s iskusnim kolegama birati kandidate koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika Supertalenta.

„Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i prvi put, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno gledati na malim ekranima kada krene emitiranje“, poručio je Fabijan. Dok će četveročlani žiri suditi kandidatima, uigrani voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan pobrinut će se da atmosferu u studiju začine smijehom, pozitivom i veseljem te da kandidatima pred nastup umanje tremu kako bi se pod svjetlima reflektora pokazali u svom najboljem izdanju.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

Komentara 3

ŠK
škarnicl
11:35 28.06.2022.

Prava istina je da su Janka potjerali s Nove tv zbog njegovog privatnog života (nemorala i alkohola) bojeći se lošeg imidža.

HH
Hrvoje Hrk !!
10:53 28.06.2022.

Bolhe da ste tomčićku zamjenili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije