Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija ili šala?

Ma što to nosi? Dino Rađa u šetnji Visom izazvao pomutnju natpisom na majici

Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/7
05.08.2019.
u 16:24

U šetnji viškom rivom naš košarkaš Dino Rađa izazvao je smijeh zbog natpisa na majici.

Košarkaš Dino Rađa se u društvu prijatelja prošetao viškom rivom noseći majicu s natpisom "Pizdar*ja", a na nogama je nosio popularne "kroksice" narančaste boje.

U njegovom prisustvu nije bila supruga Viktorija s kojom je duže od 20 godina.

Viktorija je instruktorica fitnessa, a nedavno je sudjelovala u "Plesu sa zvijezdama# gdje je gledatelje očarala svojim plesnim umijećem i zadivila je tim vještinama i supruga koji joj je svaku nedjelju bio podrška u studiju Nove TV baš kao što je i ona njemu bila godinama podrška u njegovoj karijeri. 

Dino Rađa tijekom sudjelovanja svoje supruge u "Plesu sa zvijezdama" često se sučeljavao s njezinim plesnim mentorom Markom Mrkićem putem Instagrama.

Međutim, Instagram profil nije najzanimljivija stvar. Pri samoj izradi, odlučio je pratiti samo jednu osobu – Viktorijina plesnog partnera iz "Plesa sa zvijezdama" Marka Mrkića, s kojim se često sučeljavao različitim šaljivim objavama tijekom trajanja emisije.

Naime, bivša manekenka priznala je da ne može vjerovati da je pristala na sudjelovanje u plesnom natjecanju te da je ispočetka htjela plesati s Damirom Horvatinčićem.

– Htjela sam plesati s Damirom Horvatinčićem jer sam s njim plesala na audiciji. Drugi je krug bio s Markom. On mi je na prvi pogled djelovao čudnjikavo, izgledao je kao Šiljo. Visok, nezgrapan i smiješan – komentirala je dodavši da privatno ne pleše, ali će nakon showa teretanu zamijeniti plesnom dvoranom.

Dino je jedna od najsamouvjerenijih osoba koje poznajem, a ima razloga i biti. Nema ljubomore, iako bi mi katkada čak i odgovarala. Ne bi mi smetalo da je tu i tamo pokaže, ali on meni na sve druge načine pokazuje tu svoju grandioznu ljubav – rekla je Viktorija Rađa za medije svojedobno.
 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
21:38 05.08.2019.

Upitali su bivšeg, sada pokojnog, svjetskog boksačkog prvaka imoćanina Matu Parlova, da li je kao imoćanin i hrvatski nacionalist? Odgovorio je: "Kako bih ja mogao biti nacionalist? Pa ja sam bio prvak svijeta!".

Avatar tituš
tituš
18:10 05.08.2019.

On je puno više i gore od onoga čime se deklarira. On je ružno međunožje bradonja sa kalimegdana!

ZE
Zelen
20:27 05.08.2019.

Je li to onaj koji je rekao da ga Tuđman na prevaru doveo u Knin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije