Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
originalna ideja

Neobično vjenčanje Hrvoja Rupčića: 'Našao sam svoju Pocahontas'

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/5
05.08.2019.
u 12:52

Rupčić iz prvog braka, u kojem je bio s Tinom Kresnik, ima dvojicu sinova, Nou i Jakova.

Hrvoje Rupčić, frontman grupe Cubismo, oženio se za umjetnicu Ivanu Kujundžić, s kojom je u vezi nešto više od godinu dana.

Nakon prekida sa stjuardesom Ivanom, sreću je pronašao u istoimenoj umjetnici, koja mu je od nedavno i supruga. Ivana je svojem prezimenu na društvenim mrežama dodala i novo prezime.

"Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)", napisao je glazbenik pored zajedničke fotografije, a na društvenim se mrežama zahvalio na čestitkama koje su pristigle.

Foto: Instagram screenshot

"Dragi prijatelji, hvala vam svima puno na čestitkama! Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više...", napisao je glazbenik.

Rupčić iz prvog braka, u kojem je bio s Tinom Kresnik, ima dvojicu sinova, Nou i Jakova. Razveli su se 2009. godine, a nakon toga glazbenik je bio u vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić. Nakon njihovog prekida bio je u vezi sa stjuardesom Ivanom.

Supruga Ivana se bavi fotografijom te režira spotove, a pjeva i u gipsy swing bendu, Gadjo Manouche, a oboje dijele strast prema putovanjima.

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
15:32 05.08.2019.

Hm, čujate rupčić vi ste meni baš bezveznjak....

DJ
DjD
17:20 05.08.2019.

Od prve? Iz druge? Bude treći put ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije