Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja sličnost!

Luka Nižetić objavio sliku s roditeljima: To ti je tata? Isti je Sean Connery

Foto: Promo
1/7
22.09.2020.
u 20:30

Obožavatelji su primijetili kako je Luka fizički sličniji tati, dok je njegova sestra Petra sličnija mami Tamari.

Pjevač Luka Nižetić sa zadnjim danima ljeta zatvorio je svoj restoran na Visu i u povratku do Zagreba zaustavio se u svom rodnom Splitu kako bi proveo neko vrijeme s roditeljima i sestrom Petrom i njezinom obitelji. Na Instagramu je Luka objavio fotografiju s mamom Tamarom i tatom Milom i pitao je svoje obožavatelja kome je više nalik, mami ili tati. Većina se složila kako je Luka definitivno fizički na tatu, dok je njegova sestra Petra kopija njihove mame, ali veliki broj Lukinih pratitelja primijetio je veliku sličnost između tate Mile i jednog slavnog glumca.

- Tata je isti Sean Connery! To ti je tata? A ja si mislim: "Gle Nižetića facu...on i Sean Connery...- napisali su mu pratitelji. U intervju koji je jednom dao za Večernji list Luka je rekao kako su krativnu crtu on i sestra Petra naslijedili od mam. - Mama slika i aranžira, uređuje prostore, ima stila i estetski je tip, kritizira nas dvoje kad pretjeramo u nečemu jer smo oboje skloni prijeći granicu nečeg standardnog. Onda mama kaže da smo se obukli pomalo klaunovski, da bi ona pola toga skinula s nas i zamijenila nečim drugim - ispričao nam je tada Luka.

Foto: Instagram screenshot

Rekao je i kako roditelji nikada njega i sestru nisu ispitivali ili gnjavili s tim kad će se vjenčati ili osnovati obitelj. - Puštaju nas da biramo svoj životni put što je i najispravnije, čini mi se - rekao je Luka. Njegova sestra Petra sada je u braku s bivšim košarkašem Franom Mastelićem s kojim ima sina Jozu.

1/12
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:24 22.09.2020.

Dobro....to su mama i tata...a kako se zove cura od Luke Nižetića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije