Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Luka i Katarina ispali iz showa zbog manjka šuga

Tri, dva, jedan – kuhaj
Foto: RTL
1/7
25.02.2016.
u 22:23

Katarina i Luka nisu prikupili dovoljno bodova za ostanak, pa su se od showa oprostili s telećim kotletom na milasnki način

Mladim Osječanima Katarini i Luki nije pomogla niti Ivanova 'folklorna' kulinarska kuta niti popis namirnica koje su im u zadatak ostavili Višnja i Blaženka. Njihov teleći kotlet na milanski način nije oduševio žiri, pa su prijatelji sinoć napustili gastro show showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Kuhanje prema popisu namirnica suparničkog tima nije lak zadatak. I dok su neki poput Filipe i Petre, te i Željka i Snježane bez problema odradili zadatak i pred žiri na kušanje donijeli sočnu španjolsku paellu i kozice na sicilijanski, pojedine je kandidate tuđi recept razljutio. 

Popis namirnica za curry od piletine i kozica razljutio je Osječanina Marija već na samom početku jer su Franka i Mirna na listu zaboravile napomenuti vrhnje. „Nije mi bio jasan recept od samog početka. 

Netko je s interneta skinuo recep koji nikada nije sam skuhao“, komentirao je žalostan Mario nakon što je od žirija dobio ukupno 16 bodova.

Njegovi sugrađani Katarina i Luka nisu prikupili dovoljno bodova za ostanak, pa su se od showa oprostili s telećim kotletom na milasnki način. Međutim, nisu otišli bez pohvala žirija! Naime, Željka Klemenčić je ostala iznenađena njihovom domaćom tjesteninom pa je Luki poručila da samo tako nastavi i dalje jer „,mijesi tijesto k'o veliki“! Naravno, prijateljima Katarini i Luki će ovaj nastup ostati u jako lijepom sjećanju jer su stekli puno prijatelja, ali i puno toga naučili.

Crveni tim izgubio je svoju prednost naspram Bijelih, pa će tako primorci slijedeći tjedan u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ biti počašćeni za određenu privilegiju. O čemu se točno radi, doznat ćemo već u ponedjeljak, i to u novom terminu emitiranja od 21:15 sati samo na RTL-u!

Komentara 2

KR
krizevcifranc
09:33 26.02.2016.

Ma konačno, ovi nisu imali pojma, ipak bi trebalo bit neke selekcije a ne doći i blamirati se.

DU
Deleted user
03:12 27.02.2016.

kako nestalo suge.., bar toga ima u hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije