Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet godina ljubavi

Lucija Zaninović udaje se u svibnju za Nala Kuzmanića

Lucija Zaninović
Foto: Facebook
1/3
02.11.2016.
u 09:00

Prvakinji u te-kvon-dou u organizaciji vjenčanja najviše je pomogla sestra blizanka Ana koja će joj biti i kuma

Aktualna europska prvakinja u te-kvon-dou Lucija Zaninović u svibnju će se vjenčati za pet godina mlađeg Nala Kuzmanića. Crkva, sala za svečanu večeru, bend i fotograf već su rezervirani, a Luciji je u svemu najviše pomogla sestra blizanka Ana, koja će joj ujedno biti i vjenčana kuma, piše Tportal.hr.

– Nal i ja zajedno smo pet godina. Upoznali smo se na Visokoj školi za sportski menadžment i dizajn Aspiro, no ljubav se dogodila kasnije – izjavila je simpatična 29-godišnja Lucija te dodala da vjenčanje, zbog njezinih mnogobrojnih turnira i putovanja, nije bilo moguće prije organizirati

>>Lucija Zaninović na rubu suza: Ovo je bilo loše, jako sam razočarana

>>Ana Zaninović izgubila u dramatičnoj borbi, treba joj čudo da bi se borila za broncu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije