Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

"Ljubav je na selu": U potrazi za istinskom srećom

marijana batinić
15.07.2012.
u 13:00

U novoj sezoni RTL-ova showa neki kandidati djevojke će osvajati automobilima poput Porschea, dok drugi priznaju da su spremni i za avanture za jednu noć

Još jedna potraga za pravim ljubavima krenula je u nedjelju u RTL-ovoj emisiji “Ljubav je na selu” i na samom startu dala naslutiti da ćemo se odlično zabavljati promatrajući kandidate koji vape za novim izazovima. Ove sezone među farmerima se našla i jedna žena. Silvija Vidaković iz Šenkovca inženjerka je stočarstva koja se nada da će pronaći srodnu dušu. Isto želi i devetero muških kandidata!
Marino Vuković iz Vrgorca o svom se vrtu brine sam dok je njegova obitelj posvećena turizmu. U emisiju ga je prijavio brat koji očekuje da će tako pronaći idealnu ženu za sebe.

– Volim lijepe cure, crnokose, visoke i malo krupnije, ali ne punašne – otkriva Marino i priznaje da dosad nije imao previše sreće u ljubavi. Kaže, prihvatio bi i djevojku koja ne voli selo, a ponudio bi joj beskrajnu ljubav i sigurnost. Breskve, rajčice i krastavce koje uzgaja u vrtu prodaje na štandu u Makarskoj i često su mu gošće strankinje, a za oko su mu posebno zapele Talijanke.

Saša Kunjek samohrani je otac trojice sinova, a upravo na njih, na njegova tri anđela, padaju djevojke.

– Navikao sam da mnoge djevojke samo okrenu leđa kad ima kažem da imam tri sina, ali mnogima se upravo zbog toga svidim. Otkako sam se rastao prije tri godine, imao sam veza, ali ništa ozbiljno – govori Saša kojemu je važno kako izgleda djevojka. Priznaje i da podržava avanture za jednu noć ako nemaju posljedice.

– Ne želim da mi djevojka poslije dođe prigovarati kako sam je iskoristio i lagao joj. Dok god je svjesna u što se upušta, avantura je OK – kaže.

Zvonimir Kundija iz Varaždina ženska srca osvaja pjesmom. Kaže, zapjeva li u emisiji, trebat će mu kamioni kako bi prevezao sve žene koje će za njim poludjeti. Zvonimir vozi Porsche, ima i motor, ali djevojke ipak više voli osvajati svojim šarmom. Ovaj Međimurac razvedeni je otac dvoje djece, a nada se da će mu “Ljubav je na selu” donijeti sudbonosno pismo.

– Brak sputava i guši, ne možete nekoga posjedovati. Po meni, za ljubav nije potreban papir, ali za pravu ženu bih ipak učinio sve – kaže Zvonimir i djevojkama poručuje da, unatoč njegovim kasnim četrdesetima, u njemu još ima dinamita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije