Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

U Červaru sam imala doček kao da se ja udajem

Foto: RTL
1/3
02.04.2018.
u 07:45

Tako kaže Marijana Batinić, voditeljica RTL-ova showa koji počinje u ponedjeljak, i dodaje da ove sezone očekujemo neočekivano

Suze, drama, neuzvraćena ljubav, zaruke – iako zvuči kao meksička sapunica, riječ je o iščekivanoj novoj sezoni emisije “Ljubav je na selu” koja se na RTL-u počinje prikazivati u ponedjeljak 2. travnja u 20 sati.


 

Deveta sezona najpopularnije dokumentarne sapunice već se naveliko snima, a ove sezone i najpoznatiji redatelji mogli bi se posramiti pred sadržajem koji donosi. Gledatelje očekuje pregršt obrata, a nove ljubavi između farmera i njihovih odabranica planut će punim žarom već pri prvom “speed dateu”.

– U ljubavi na selu ove godine vrijede izreke “nikad nije kasno” i “treća sreća najveća”. Ne smijem vam puno otkriti, ali bit će tu zbilja svega – rekla je voditeljica Marijana Batinić koju će put, ove sezone, odvesti i do najjužnijeg kraja Hrvatske, u Dubrovnik, a usamljena srca spajat će i diljem Dalmacije kao i po Slavoniji, Podravini i u okolici Križevaca.

– U Ražancu me dočekalo pola sela, u Červaru sam imala doček kao da se ja udajem, u jednom nas je selu zameo snijeg, a upoznala sam i šaptača životinjama koji je jedan od ovogodišnjih farmera. Držala sam i kozlića u rukama nakon 20 godina, sve u svemu pregršt avantura – otkrila je Marijana rekavši da ove sezone gledatelji mogu očekivati baš sve.

1/26

Komentara 3

KR
kruti198
08:30 02.04.2018.

to može samo večernjak na uskrsni ponedjeljak ovakve DEBILANE stavljat, nenadmašni ste!!!!

DU
Deleted user
10:15 02.04.2018.

naši stari kažu da se na selu najviše jaja češu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije