Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko se oglašava

Ljiljana Nikolovska progovorila o kolegama iz Magazina: 'Nije to bila ekipa za mene, niti uvjeti''

Ljiljana Nikolovska
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
02.06.2020.
u 18:14

Za zajedničku turneju svih pjevačica Magazina, kaže, ne vidi razlog.

Ljiljana Nikolovska (55) kao treća pjevačuca po redu grupu Magazin napustila je 1989., a otad se rijetko pojavljuje u medijima.

Ljiljana Nikolovska
1/5

Živi u Kaliforniji sa suprugom Peteom Mazichem i djecom, no sada je u emisiji Radio Dalmacije progovorila o svom odlasku iz grupe.

Kako je rekla, nikad nije požalila što je otišla. "Ne, nije to više bilo za mene, niti je to bila ekipa za mene, niti uvjeti, niti išta. Nije mi žao. Lijepo je čuti da je nešto ostalo od toga", rekla je Ljiljana.

Iako današnji Magazin ne sluša godinama, kaže da joj je TBF grupa odlična.

"Ante Miletić iz Magazina mi je nekad znao poslati album ili dva, čak mi je i Tonči jedan poslao kad je bila Danijela, pa kad je bila mala Jele i tako. Tu ima lijepih stvari što se tiče popa, ali ja više nisam u tom fazonu", kazala je. Za zajedničku turneju svih pjevačica Magazina, kaže, ne vidi razlog.

No, uskoro planira posjetiti Hrvatsku.

"Svi troje smo trebali doći ovo ljeto, ali sad s ovom koronom i s ovim ne znam hoćemo li. Svekar i njegovi su iz Kukljice na Ugljanu, tako da oni odu svake godine", rekla je Ljiljana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije