Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri mjeseca

Lijepa Kaley: Zaručila se zvijezda 'Teorije velikog praska'

kaley cuoco
Instagram
26.09.2013.
u 21:27

Kaley Cuoco i njezin dečko Ryan Sweeting zaručili su se nakon tri mjeseca veze.

Kaley Cuoco i njezin dečko Ryan Sweeting zaručili su se nakon tri mjeseca veze. Iako se donedavno pisalo o njezinoj ljubavi sa 'Supermenom' Henryjem Cavillom, Kaley je nakon prekida brzo krenula dalje i ljubav pronašla sa zgodnim tenisačem.

Ove vijesti dolaze nakon što je Kaley s Ryanom došla na zabavu prije dodjele Emmyja. Svi su primjetili njezin raskošan prsten, a kasnije je i glasnogovornik lijepe glumice za US Weekly potvrdio kako su Ryan i glumica zaručeni. Unatoč svega tri mjeseca veze, oboje vjeruju da su jedno drugom oni pravi. - Kad znaš, znaš, izjavio je za medije prijatelj lijepe glumice.

>>Sheldon, Penny i Leonard: Želimo pola milijuna dolara po epizodi!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije