Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prenose mediji u BiH

Kriminalna skupina planirala je popularnoj Senidah na lice baciti kiselinu i nanijeti joj teške ozljede

Senida Hajdarpasic - Senidah
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/8
01.02.2023.
u 19:40

Policija u BiH je uspjela dešifrirati aplikaciju Sky i zahvaljujući tom potezu došli su do informacija o kriminalnoj skupini predvođenoj Admirom Arnautovićem i Adnanom Maglićem, a iz izvještaja operativne akcije sarajevske policije doznaje se kako je ovaj dvojac imao namjeru teško ozlijediti popularnu slovensku pjevačicu.

Mediji u Bosni i Hercegovi prenijeli su vijest kako je televizija Hayat u posjedu dijela izvještaja operativnih akcija sarajevske policije koje su provedene u suradnji s EUROPOL-om i drugim agencijama, te je iz tog dijela izvještaja MUP-a Kantona Sarajevo u vezi s predmetom Sky vidljivo kako je kriminalna skupina predvođena Admirom Arnautovićem i Adnanom Maglićem planirala nanijeti teške ozljede slovenskoj pjevačici porijeklom iz Sandžaka Senidah.

Ovaj izvještaj šokirao je javnost i Klix.ba prenosi kako su Arnautović i Maglić putem aplikaciju Sky Ecc, poticali pripadnike svoje skupine na fizički napad na pjevačicu tijekom njenog boravka u Sarajevu ili bilo gdje drugdje na način da je pretuku, ozlijede ili joj bace kiselinu po licu. Arnautović i Maglić se nalaze u pritvoru, a Admir je jedno vrijeme bio i menadžer 37-godišnje pjevačice Senidah, a surađivao je i s poznatim reperima Bubom Corellijem i Jala Bratom. Arnautovića je policija privela nakon što je dešifrirala aplikaciju Sky. Mediji u BiH su prošli mjesec pisali kako ga se tereti za organizirani kriminal, šverc droge, pranje novca, nasilno ponašanje, te nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

- Ne želim ulaziti u taj incident, to je Senidina stvar i na njoj je da otkriva detalje o tome - izjavio je za 24 sata menadžer pjevačice koja se trenutno odmara u meksičkom Acapulcu. Senidah uživa veliku popularnost u regiji i zbog svoje popularnosti i činjenica da samo na Instagramu ima  388 tisuća pratitelja, dobila je i titulu prve trap-dame Balkana. 

- Nikada sebe nisam svrstavala u jednu kategoriju, niti sam željela pjevati samo jedan stil ili žanr glazbe, tako da ne mogu tek tako objasniti kakva je moja glazba zato što ljudi mogu u njoj svašta čuti, od r'n'b-a do bluesa, rocka, trapa…- rekla nam je nedavno Senidah u intervju. Njezine pjesme na YouTubeu imaju milijunski broj pregleda, pa tako recimo pjesma "Mišići" ima 80 milijuna pregleda, a njezin jako popularni hit "Behute" objavljen prije godinu dana ima 32 milijuna pregleda. 

- Dosta vremena provodim u studiju, i to je jedan od načina da se moja glazba stalno razvija. Najviše volim raditi melodiju, tj. glazbu, u tome su emocije najjače i zato su moje pjesme jake i iskrene jer zaista dolaze iz mene. No za hit se nikad ne zna, meni je bitno da sam zadovoljna pjesmom koju stvaram i da sudjelujem u njezinu procesu. A za spot, kako kad, nekad i unaprijed imam ideje, nekad spotove ja režiram, nekad angažiram kreativne ljude, sve ovisi o projektu. - otkrila nam je Senidah prošle godine kako nastaju njezini hitovi i spotovi.  

VIDEO Trudna Anđelka Prpić snimljena dok je izmjenjivala nježnosti s novim dečkom Markom Žugićem

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Nostromo
20:57 01.02.2023.

Copy paste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije