Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širi se tiktokom

Najbizarnije teorije fanova o raspadu braka Miley Cyrus: 'Varao ju je s 14 žena'

Foto: Profimedia
1/8
01.02.2023.
u 13:41

Pjesmu je objavila na rođendan bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33), a brojni na društvenim mrežama govore kako je neke riječi direktno uputila njemu, odnosno da ih je napisala kao odgovor na pjesmu Brune Marsa koju je Liam njoj posvetio.

Novi singl pjevačice i glumice Miley Cyrus (30) - "Flowers", vrti se po svim društvenim mrežama te je glavna tema gotovo svih Instagram i Facebook Reelsa te TikTok videa, a pjesma govori o osnaženosti žene nakon propalog romantičnog odnosa. Pjesmu je objavila na rođendan bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33), a brojni na društvenim mrežama govore kako je neke riječi direktno uputila njemu, odnosno da ih je napisala kao odgovor na pjesmu Brune Marsa koju je Liam njoj posvetio.

Radi se o pjesmi "When I Was Your Man" u kojoj tekst ide: "...Da sam ti trebao kupiti cvijeće i držati te za ruku. Trebao sam ti dati sve svoje sate kad sam imao priliku, voditi te na svaku zabavu jer sve što si željela je plesati". U Mileynoj pjesmi tekst ide: "Mogu si sama kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, reći stvari koje ne razumiješ. Mogu se odvesti na ples i mogu se držati za ruku. Da, mogu se voljeti bolje od tebe". 

Osim toga, Internet korisnici su primijetili kako su još neke stvari možda povezane s bivšim suprugom. Primjerice, spot za pjesmu navodno je sniman u vili u kojoj je glumac prevario pjevačicu s više od 14 žena dok su bili u braku.
Isto tako, mnogi su povezali njezino crno odijelo koje je nosila u spotu s onim koje je Liam Hemsworth nosio na premijeri 'Avengersa' 2019. godine. Njihovo pojavljivanje izazvalo je pomutnju jer se Miley, kao i obično, glupirala pred fotografima, nakon čega ju je upitao 'može li se bar jednom ponašati pristojno'. Miley mu je na to samo rekla da se makne i nastavila je pozirati sama. 

Jedna od TikTok teorija je i da Miley nosi u spotu zlatnu haljinu (inače vintage komad brenda YSL) zbog toga što ju je Hemsworth prevario s glumicom Jennifer Lawrence  koja je nosila zlatnu haljinu na premijeri filma 'Igre gladi', a fanovi tvrde da je teorija istinita jer je Lawrence jednom prilikom rekla da su se poljubili tijekom snimanja filmova te megapopularne franšize. 
Još su neki stihovi povezani s njihovim odnosom, a navodno je i stih: "Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori" posvećen njemu. Točnije, navodno misli na kuću u Malibuu vrijednu više milijuna dolara koju je dijelila s Hemsworthom, a koja je uništena u velikom požaru 2018.

Liam Hemsworth i Miley Cyrus upoznali su se 2009. godine za vrijeme snimanja Disneyjevog filma 'The Last Song', a odmah su se zaljubili. Do 2020. godine bili su zajedno i slovili su za jedan od dugovječnijih slavnih parova.

Iako su čak nekoliko puta prekidali i mirili se, par se zaručio 2012. godine nakon dvije godine veze, a vjenčali su se šest godina kasnije - 23. prosinca 2018. Mjesec dana nakon što su zajedno proslavili desetu godišnjicu veze obznanili su da se rastaju, a brak je trajao samo osam mjeseci. Odnos su okončali 2020. godine. 

Pjevačica je 2020. progovorila o pravim razlozima svog razvoda od australskog glumca Liama Hemswortha. Naime, mnogi su bili uvjereni kako je braku presudila nečija nevjera ili droga i alkohol, no Miley sada tvrdi da to nije istina. Pjevačica je u razgovoru s radijskim voditeljem Howardom Sternom kazala kako je do razvoda došlo zato što su se prebrzo odlučili na brak, za što je jedini razlog bila trauma nakon što su u velikom požaru izgubili svoju vilu u Malibuu. Sada tvrdi da je to bila velika pogreška, bez obzira na to što su bili u vezi od 2010. 

- Bili smo u vezi od kad sam imala 16 godina. Izgorjela nam je kuća. Godinama smo bili zaručeni. Zapravo se nikada nismo planirali vjenčati, ali onda nam je izgorjela kuća - kazala je Miley i dodala: - Ta trauma se može prepoznati i u mom glasu, koji se od požara potpuno promijenio.

- U to vrijeme ja sam bila u Južnoj Africi i nisam mogla doći doma, niti spasiti svoje životinje koje je Liam zavezao za stup na plaži kako ne bi izgorjele - nastavlja Cyrus i naglašava: - Uvijek ću mu biti zahvalna zbog toga, on je heroj i uvijek ću ga voljeti. 

- U požaru sam izgubila sve. Sve što je imalo nekakvu sentimentalnu vrijednost, sve što sam ikada napisala, sve moje pjesme su izgorjele - prisjeća se pjevačica koja tvrdi da je nakon toga tražila sigurnost u potvrđivanju ljubavi brakom.

- Htjela sam zadržati barem nešto od tog života prije požara, a to smo bili Liam i ja i zato sam pristala na brak
Samo šest mjeseci kasnije paparazzi su je uhvatili na odmoru kako se ljubi s bivšom suprugom reality zvijezde Brodyja Jennera, Kaitlynn Carter. Dva tjedna kasnije najavila je da više ne živi s Hemsworthom, a ubrzo su se i razveli. 

- Počeli smo se previše svađati. Više se nismo slagali. A ja ne podnosim dramu i kada dođem doma treba mi netko tko će mi pomoći da se osjećam sigurno i smireno - objasnila je. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije