Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i ime sina

Korana Gvozdić iznenadila pratitelje objavom da je rodila još u travnju, među prvima se javila Maja Šuput

Foto: Instagram
1/9
27.05.2021.
u 20:45

To je bilo samo dva mjeseca prije nego li je na svijet donijela sina Olivera. Naime, Korana je na svom Instagramu objavila da je rodila, a datum je stavila 13. travnja ove godine.

Imam sve na svijetu. Nas troje..., napisala je Korana Gvozdić ove veljače na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom Ivanom Šarićem i na kojoj se nazirao njezin trudnički trbuh. Ispod ove objave zaredale su se odmah čestitke brojnih poznatih, a sretnu vijest tada je objavio i Šarić na svojoj društvenoj mreži.

To je bilo samo dva mjeseca prije nego li je na svijet donijela sina Olivera. Naime, Korana je na svom Instagramu objavila da je rodila, a datum je stavila 13. travnja ove godine. 

"Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen #zazauvijek!  Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER, 13.04.2021", napisala je na Instagramu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Uslijedile su brojne čestitke poznatih i nepoznatih Hrvata, a pratitelji su se iznenadili viješću da je uspješno Olivera skrivala više od mjesec dana.

Pjevačica Maja Šuput javila se mešu prvima i komentirala: "Čestitke od najvećeg srca". Uz nju je komentirao i stilist Marko Grubnić koji joj je ostavio emotikone srca.

Stand‑up komičar i marketinška stručnjakinja u vezi su od 2013. godine, a u kolovozu 2016. godine tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu Ivan je zaprosio Koranu i ona je pristala. Svoju osmogodišnju vezu još nisu okrunili brakom, ali možda će i taj korak doći na red uskoro s dolaskom prinove. U nedavnom intervjuu Ivan nam je rekao kako mu je Korana najveća podrška u svemu.

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Komentara 1

BT
BTW
02:22 28.05.2021.

Jedna od normalnijih javnih osoba, ne eksponira se previše, simpatična, nebotoksirana i neplastificirana. Čestitam na prinovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije