Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Snježana Mehun na romantičnom putovanju sa zaručnikom pokazala obline na jahti

Foto: reuters
1/10
27.05.2021.
u 17:35

Trenutno se nalaze u Veneciji gdje su se počastili večerom uz most Rialto. Prije tog, posjetili su i Rovinj.

Poduzetnica Snježana Mehun (49) i njezin zaručnik Franz Schillinger (59) odlučili su se na romantično putovanje Jadranom. 

"Idemo na moje prvo putovanje Jadranom", napisala je Snježana uz fotografiju koja je oduševila njezine pratitelje. Snježana je na jahti pozirala u gornjem dijelu kupaćeg kostima i kratkim hlačicama u čemu je pokazala svoje obline.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Trenutno se nalaze u Veneciji gdje su se počastili večerom uz most Rialto. Prije tog, posjetili su i Rovinj. 

"Samo nas dvoje i zalazak sunca tijekom našeg putovanja povodom godišnjice veze", napisala je Snježana kada su proslavili dvije godine otkako su zajedno. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Snježana i Franz zaručili su se u veljači ove godine na Maldivima. Otkrili su da će se vjenčanje odviti u Hrvatskoj i da će Snježana nositi haljinu svog brenda Duchess.

Njihova ljubavna priča krenula je poslovno kada je Franza osvojila Snježanina profesionalnost na jednom eventu. Zbog toga ju je odlučio angažirati za njegov novi event, koji se odvio u Zagrebu krajem 2018. godine. 

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Ključne riječi

Komentara 1

MM
mmarjana
06:37 28.05.2021.

Uvaljotka definitivno, deda voli mesnate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije