Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurili detalji

Konačno se zna! Ovo je princ Philip rekao na Harryjev i Meghanin intervju i odlazak iz obitelji

FILE PHOTO: Britain's Lady Gabriella Windsor's wedding
Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
15.04.2021.
u 06:30

Za intervju je navodno smatrao da je čista ludost i kako iz toga neće izaći ništa dobro. Nakon njihove odluke o preseljenju rekao im je da to nije dobro ni za njih, ni za Veliku Britaniju. No na kraju je ipak prihvatio unukovu odluku zaključivši kako je to njegov život i da je najbolje da ga živi kako sam želi.

Gotovo tjedan dana nakon smrti princa Philipa koji je preminuo u 100. godini, otkrivaju se detalji razgovora unutar zidina Buckinghamske palače. Konkretno, britanski mediji sada pišu o tome što je točno princ Philip mislio o intervjuu svog unuka, princa Harryja i Meghan Markle koji su dali Oprah Winfrey, ali i kakav je njegov stav o njihovu izlasku iz obitelji. 

Za intervju je navodno smatrao da je čista ludost i kako iz toga neće izaći ništa dobro. Nakon njihove odluke o preseljenju rekao im je da to nije dobro ni za njih, ni za Veliku Britaniju. No na kraju je ipak prihvatio unukovu odluku zaključivši kako je to njegov život i da je najbolje da ga živi kako sam želi. 

"Vojvodi od Edinburgha bilo je jako žao što su se stvari tako odvile. Pogotovo jer je Harry od njega naslijedio titulu generala i kapetana marinaca 2017. godine, a onda ih se odrekao. Philip je taj posao radio 64 godine, a Harry je izdržao jedva 30 mjeseci. Vojvoda nije bio time zadovoljan, niti je vjerovao u ispravnost Harryjeve i Meghanine odluke. Ali suosjećao je s unukovim nepovjerenjem u medije i podržao ga je u konačnici da radi stvari na svoj način. Ljudi moraju voditi živote onako kako misle da je najbolje, rekao mi je jednom prilikom", otkrio je njegov biograf Gyles Brandreth s kojim je dugo godina surađivao za britanske medije. 

Kako je otkrio, nije ga smetala sama činjenica da intervju rade dok je on u bolnici već to da su o svojim problemima odlučili razgovarati u javnosti. 

"To što je intervju prikazan dok je bio u bolnici, to nije mučilo Philipa. Ono što ga je zabrinjavalo jest zaokupljenost Harryja i Meghan vlastitim problemima i spremnost da o njima razgovaraju u javnosti. Jedno od njegovih pravila bilo je da se televizijski intervjui snimaju, ali da se u njima nikada ne govori o privatnim stvarima. Znam da je to pravilo podijelio sa svojom djecom, pa pretpostavljam da je i s unucima. U konačnici, Philip je volio Harryja, divio mu se zbog karijere i smatrao ga je dobrim čovjekom", zaključio je Brandreth.

Podsjetimo, princ Harry u nedjelju je sletio u Veliku Britaniju gdje će morati biti u karanteni, no moći će ići na djedov sprovod koji je zakazan za 17. travnja. Supruga Meghan nije mu se pridružila jer prema uputama liječnika mora mirovati zbog trudnoće, a tu odluku je i kraljica prihvatila. 

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 
Ključne riječi

Komentara 9

LI
linkser2
10:34 15.04.2021.

dajte još detalja o kraljevskoj gerijatriji...da gori internet, hahah

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:14 15.04.2021.

Da, to strašno muči Hrvate, što je niškoristi i neradnik od 100 godina rekao na situaciju kraljevskog qurvarkuka.

ZA
zagabria5
08:50 15.04.2021.

Harry im je zapravo napravio veliku uslugu jer je svijet obratio pažnju na jtajkraljevski reality show koji svijetu ne predstavlja više puno. Dakle učinio im je veliku uslugu a oni se bune, pokazuje kako ih je vrijeme dobrano pregazilo. Dok engleski narod plaća za predstavu trebali bi biti zahvalni. Po tome su 'napredniji' od nas koji se bunimo jer plaćamo naše uhljebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije