Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu naveli

Kanye konačno predao papire za razvod od Kim, poznato je što traži: Jedan detalj oboje kriju

Foto: Instagram
1/8
14.04.2021.
u 06:30

Kanye provodi vrijeme daleko od obitelji, na svom ranču u Wyomingu, a kako se ne bi pretjerano uzrujavao, telefonske pozive i poruke od njegove uskoro bivše supruge prvo primaju njegovi zaštitari.

Iako su mnogi obožavatelji bili uvjereni da će Kanye West razvod od Kim Kardashian podnijeti teško i krenuti u tiradu protiv obitelji na društvenim mrežama, ništa se od toga nije dogodilo. Kanye provodi vrijeme daleko od obitelji, na svom ranču u Wyomingu, a kako se ne bi pretjerano uzrujavao, telefonske pozive i poruke od njegove uskoro bivše supruge prvo primaju njegovi zaštitari.

Dijele troškove

Nakon objave razvoda, West se prvi put oglasio, odgovorivši na dokumente za razvod koje je Kim podnijela prije dva mjeseca. Prema legalnom odgovoru, koji je došao od njegova odvjetnika, reper od supruge traži zajedničko skrbništvo nad djecom, kćerima North (7 godina) i Chicago (3) te sinovima Saintom (5) i Psalmom (2). To ipak, kako se navodi u dokumentima, ne znači skrbništvo 50:50, već bi reality zvijezda bila primarna skrbnica, što nikako ne čudi zbog reperove povijesti i ovisnosti o alkoholu koju je i sam potvrdio. Kao ni Kim, ni Kanye ne traži supružničku novčanu potporu, a isto tako su se dogovorili da će svatko platiti svoje pravne troškove u brakorazvodnoj parnici. Važno je napomenuti i da su West i Kardashian prije no što su sklopili brak potpisali predbračni ugovor, pa će to utjecati na raspodjelu imovine. Iako su oboje naveli da se razvode  zbog nepomirljivih razlika, nisu naveli točan datum razdvajanja. Inače, Kim i Kanye razvode se nakon sedam godina naizgled skladnog i sretnog braka. No, prije dva mjeseca otkriveno je da supružnici više ne žive zajedno, a priču je prva u javnost pustila mreža E News na čijem se kanalu i prikazuje show “Keeping Up With The Kardashians” te je zbog toga prva na izvoru svih novosti o slavnoj obitelji.

Kobna sedma godina

Mnogi obožavatelji odmah su pomislili da je riječ o razvodu, no Kardashiani su tvrdili da oboje samo trebaju malo odmora. Jedna od najpoznatijih reality zvijezda objavila je ove godine da nakon 20 godina prestaje snimati show “Keeping Up With The Kardashians” koji ju je proslavio, a prije nekoliko dana prodala je udio u svojoj tvrtki KKW Beauty globalnoj beauty kompaniji Coty koja joj je za 20 posto udjela u tvrtki dala 200 milijuna dolara. Istoj kompaniji je sav svoj udio prodala i njezina sestra Kylie Jenner. Rijetki parovi prežive kobnu sedmu godinu braka, a čini se da je to presudilo i Westovima. Kanye se sam povukao iz javnog života i s društvenih mreža, a Kim neumorno objavljuje fotografije s odmora kojima promovira novu kolekciju svog brenda SKIMS. Časopis Forbes ju je nedavno proglasio milijarderkom, no to još nije prokomentirala.

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije