Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Kedžo je opet u falsetu, a Fil Tilen se boji koreografije

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/4
02.11.2016.
u 13:17

U sljedećoj emisiji Damir Kedžo pjeva pjesmu Scissor Sisters, Fil Tilen postaje Alesha Dixon, Filip Didar je Massimo a Matteo Cetinski će biti Zdravko Čolić

Pobjednika prošlotjedne emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damira Kedžu nakon opere čeka pjesma grupe Scissor Sisters, poznati hit ''I don't feel like dancing''. -Opet je sve u falsetu, ali dobro nema veze. Volim otići u te neke sfere makar je to poprilično zeznuta varijanta jer je to nakon nekog vremena naporno – izjavio je Kedžo.

U tjednu kada su krenule Damirove pripreme, ostao je bez glasa, a hoće li uspjeti vratiti ga i opet sve prisutne oduševiti svojim nastupom, tek ćemo vidjeti. Fila Tilena je pak prilično preplašio zadatak transformacije u britansku kantautoricu, plesačicu i manekenku Aleshu Dixon. O pripremama za nastup kaže: - Ovo je najteža točka do sad. Sve je vrlo komplicirano. Ovo je nerealno  – iskren je Fil Tilen koji kaže da mu je više svejedno je li žensko ili muško. - Vokalno mi je nedostižna jer sam mutirao – dodaje Fil Tilen kojeg ćemo u nedjeljnoj emisiji gledati u vrlo kratkoj i uskoj haljinici Aleshe Dixon te poslušati njegovu izvedbu pjesme ''The boys does nothing''.

Gwen Stefani ćemo prepoznati zahvaljujući timu šminkera, maskera i frizera koji će Hanu Hegedušić pretvoriti u ovu poznatu pjevačicu i dizajnericu. Hana će otpjevati pjesmu ''The sweet escape''. Vidjet ćemo svu raskoš tog spota, a o svom sljedećem izazovu Hana kaže: - Ona mi je super. Izvija se u spotu, i sva je napeta. Dosta je skulirana, ali ima i puno energije.  Žanamari Perčić je s velikim oduševljenjem prihvatila zadatak transformacije u Vannu, no osjeća i veliku odgovornost te je zadatku pristupila vrlo ozbiljno. Ove nedjelje na binu showa će stati i legendarni Rolling Stonesi, a taj zadatak je pripao Ani Maras Harmander, dok će Matteo Cetinski stati na pozornicu kao Zdravko Ćolić.

- On je vrlo ležeran, to ću pokušati dobiti u svom nastupu. Teško je skinuti sve te njegove pokrete, gestikulaciju, pa ću se time najviše pozabaviti – izjavio je Matteo. Liza Minnelli bit će ovotjedni izazov za Lanu Jurčević. Filip Dizdar će nam se prikazati kao Massimo, a izvest će njegov hit ''Benzina'' . 

Komentara 1

LA
LANA555
19:18 03.11.2016.

fil tiler je zakon!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije