Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni

Kćer Antonija Banderasa i Melanie Griffith izrasla je u pravu ljepoticu

melanie griffith
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
04.03.2014.
u 15:49

Proteklih dana, Stella i 56-godišnja Melanie nalaze se u Parizu, a čini se kako je riječ o ženskom izletu jer u blizini nigdje nije viđen Antonio Banderas

Dok Pariški tjedan mode dolazi polako svom kraju, na jednu od središnjih revija, onu Chanelovu, Melanie Griffith povela je svoju 17-godišnju kćer Stellu.

Proteklih dana, Stella i 56-godišnja Melanie nalaze se u Parizu, a čini se kako je riječ o ženskom izletu jer u blizini nigdje nije viđen Antonio Banderas.

Njihova kći Stella izrasla je u pravu ljepoticu, dok se se na Melanie, nažalost, vide posljedice plastičnih operacija i ovisnosti s kojom se godinama borila.

U svibnju će Antonio i Melanie Griffith proslaviti 18. godišnjicu braka, a unatoč glasinama kako je njihov brak u krizi, dvoje glumaca i dalje su nerazdvojni.

Stella je jedino njihovo zajedničko dijete, dok Melanie Griffith iz braka s Don Johnsonom ima kćer Dakotu, također glumicu, te sina Alexandera iz braka sa Stevenom Bauerom.

>>Kćeri Melanie Griffith odmaraju se u Dubrovniku

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

BR
brodludjaka
16:08 04.03.2014.

Nisu lijepe uopće. Baka im je i dan danas ljepša od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije