Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet neodoljiva

Kate Middleton na fakultetu u seksi čipkastoj haljini

kate
Pixsell
09.11.2012.
u 17:17

I za ovu prigodu, 11 godina poslije, Kate je odabrala čipkastu haljinu, doduše ova nije otkrivala njezino rublje. Par se, kažu prisutni, prisjetio fakultetskih trenutaka i početaka svoje ljubavi ovjenčane brakom

Vojvotkinja od Cambridgea vratila se sa suprugom Williamom na "mjesto zločina". Zajedno su prisustvovali 600. obljetnici sveučilišta St. Andrews na kojem su se upoznali. Kate je mladom princu zapela za oko na modnoj reviji na kojoj je nosila prozirnu haljinu.

I za ovu prigodu, 11 godina poslije, Kate je odabrala čipkastu haljinu, doduše ova nije otkrivala njezino rublje. Par se, kažu prisutni, prisjetio fakultetskih trenutaka i početaka svoje ljubavi ovjenčane brakom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije