Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh u americi

Katarina Radivojević nakon Broadwaya osvaja i Washington

Katarina Radivojević
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
06.01.2011.
u 17:46

Pauzu za novogodišnje blagdane srpska glumica iskoristila je za posjet blještavom Las Vegasu gdje je i dočekala 2011. godinu.

Katarina Radivojević, zvijezda serije “Najbolje godine”, od početka prosinca osvaja američku publiku s predstavom “Ožalošćena porodica” američko-srpske produkcije koja igra na Off Broadwayu. Pauzu za novogodišnje blagdane srpska glumica iskoristila je za posjet blještavom Las Vegasu gdje je i dočekala 2011., piše srpski Puls.

Glumica poznata po velikom apetitu za dobre provode, u gradu grijeha tulumarila je s prijateljima iz Makedonije koji žive u Miamiju. Prije nego su se svi zajedno uputili u Las Vegas, otkriva Puls, lijepa Lorena je nekoliko dana provela na istočnoj američkoj obali, u gradu u kojem se navodno sa svojim novim dečkom Milanom Popovićem trenutno odmara i Severina.

U turu obilaska SAD-a Katarina je uključila i zvjezdani Los Angeles gdje je posjetila reditelja Uroša Stojanovića s kojim je snimala film “Čarlston za Ognjenku”.

Nakon odmora, kako pišu srpski mediji, Radivojević bi se s predstavom u kojoj tumači zahtjevnu ulogu Sarke trebala uputiti u Washington. Naime, odlične kritike tamošnjih medija stigle su i do američke prijestolnice koja je pozvala glumce da i ondje dvaput izvedu kazališni komad srpske redateljice s američkom karijerom Sanje Beštić.

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:53 06.01.2011.

Nekad se pitam, sto bi mi bez ovih koka? Neka ih, neka se furaju, dok ide, ide.

DO
doktorica
19:45 06.01.2011.

???

Avatar jwayne
jwayne
10:04 07.01.2011.

Kog zabole gdje je otišla lepa srpska glumica i koga osvaja?! I toliko je lepa da nebi na nju naslonio ni polovan bicikl. Vijest naravno zaslužuje naslovnu stranicu!! BRAVO VEČERNJI !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije