Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTRO POSLIJE

Kako su slavili pobjednici 'Plesa sa zvijezdama': Mario jeo sir i pršut, Ana plesala do zore

21.12.2008.
u 17:52

Mi smo proslavili prošlog vikenda kad smo ušli u finale, tako da sam preksinoć, zbog drugih obveza koje su me čekale, pobjedu obilježio samo cugom u kafiću, a poslije s prijateljima i suprugom doma uz sir i pršut – rekao je jučer ujutro Mario Valentić, koji je u paru s Anom Herceg postao šampion treće sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama”.

Zgazili su i favorite
Iako su mnogi očekivali da će Daniela Trbović i Nicolas Quesnoit u ruke primiti zlatne kipiće, gledatelji su prdodlučili da Ana i Mario budu najsimpatičniji par.

– Ovo je bila najneizvjesnija sezona, s velikim obratima u zadnjim emisijama. Publika je odlučila da pobjednici budu Ana Herceg i Mario Valentić iako su Daniela i Nicolas, profesionalno gledano, bili najbolji plesni par – rekao je Mario Sedmak, urednik “Plesa sa zvijezdama”.

– Zahvaljujući simpatičnim parovima i dobrom terminu, ova nam je sezona plesa bila najgledanija. Skromno smo je proslavili u kafiću nedaleko od HRT-a – otkrio je Sedmak. Ondje su zvijezde pobjednice do jutra sređivale dojmove sa svojeg zlatnog nastupa.

Rizik plesnog nastupa!
– S obzirom na to što mi je na zadnjem plesu mikrofon prijetio nogama, shvatili smo da je najvažnija lekcija plesa bila – kako preživjeti pod stresom – našalio se Mario Valentić u vezi s nezgodom u plesu u slobodnom stilu, ali i s ocjenama žirija, koje su ponekad, činilo se, bile manje nego što su zaslužene.

No Marijo je sve zaboravio kad ga je, za pobjedu, supruga Mirna nagradila zagrljajem i velikom košarom punom voća.

Cvijećem i čokoladicama, koje su davali njezini prijatelji i obožavatelji, bila je zatrpana i Ana Herceg.

– Slavili smo do šest! Godina mi nije mogla bolje završiti! – presretna je Ana Herceg. Uživala je gledajući reprizu svojeg finala.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije