Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio ju 'Povratnik'

Jadranka Kosor nije mogla zaspati zbog Leonarda DiCaprija

cinestar revija
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
22.01.2016.
u 09:11

Do 31. siječnja u sklopu Oscar revije bit će emitirano 15 nominiranih filmova, a naši poznati pratit će i izravan prijenos dodjele Oscara

Leonardo DiCaprio svakako privlači žene u kino. Nije razočarao ni naše poznate dame koje su pohrlile gledati ga u “Povratniku” kojim je u Cinestaru otvorena Oscar revija u sklopu koje će do 31. siječnja biti prikazano 15 filmova nominiranih za prestižnu nagradu.

Štoviše, složne su u jednom – oni koji očekuju relaksaciju razočarat će se, ali “Povratnik” zaslužuje svih 12 nominacija za Oscar i bit će prava nepravda ako jednog i Leonardo ne odnese kući.
– Odgledala sam ga u dahu – kazala je jutro poslije projekcije Jadranka Kosor pa nastavila:

– Filmove rangiram po tome koliko me uspiju zaokupiti, a gledajući “Povratnika” nisam pomislila ni na što drugo, čak ni na politiku. DiCaprio ne spada među moje omiljene glumce, ali ovdje je fantastičan. To je strašno teška i odlično odglumljena rola.

U kino, kaže, ne ide onoliko često koliko bi to htjela, a voli tzv. muške filmove kao što su “Lovac na jelene”, “Apokalipsa danas” ili “Cabaret”, “Sofijin izbor”, “Schindlerova lista”... Ništa lagano.
– Ne volim ljubavne filmove. No simpatična mi je “Zgodna žena”, a Richarda Gerea volim gledati kako glumi muškarce. No vratimo se “Povratniku”... Dugo sam još poslije njega vrtjela kadrove po glavi i nisam mogla zaspati – ističe Kosor. Kazala nam je da je gledala i prijenos nominacija za Oscara jer je njen sin Lovro Škopljanac simultano prevodio događaj. Gledat će i prijenos dodjele 28. veljače, a gledat će ga i redateljica Irena Škorić.

– Nikada ne idem spavati prije četiri ujutro pa se veselim vidjeti toalete na crvenom tepihu. Ali i Leonarda kako preuzima kipić za ovaj pravi muški testosteronski film o preživljavanju – zaključila je Škorić.

>>Brojni poznati pohrlili na otvorenje 12. Oscar revije. Evo tko je sve stigao!

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
09:22 22.01.2016.

Politički gledano ona je „mrtva priroda“ .

Avatar poglavito
poglavito
09:32 22.01.2016.

Pa i neki politikanti bi trebali primiti oskarana za glumatanje .

MA
mahala
20:11 22.01.2016.

Povratnik ju asocira na Sanadera, sanja da će se vratiti. ha ha ha Možda treba snimiti film koji će se zvati Sanatnik. Ona bu u prvim redovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije